Fruitautomaten

Op Gokkast-online.com vind je een ruim assortiment fruitautomaten van verschillende leveranciers aan, hier kun je bijna alle klassieke fruitautomaten spelen die van oorsprong hun bekend in de speelhallen hebben verworven. Deze online fruitautomaten zijn origineel gemaakt voor gokhallen en cafés maar de replica's kun je op internet spelen via onze website bij online speelautomaten aanbieders.


Fruitautomaten online spelen voor echt geld

Je kunt deze fruitautomaten online spelen voor echt geld en betalen met telefoon via een speciaal 0909 nummer die vermeld staat bij de kassa van de fruitautomaat. Om echt geld credits te kopen kun je op Play for Real klikken, hier heb je keuze uit verschillende betalingsmethodes zoals ideal en sms. Via de huistelefoon of GSM toets je een unieke code in en kun je met €1,30 per gesprek of €0,80 cent per minuut opwaarderen om voor echt geld te kunnen spelen, wanneer je gokkasten met hoge inzetten speelt en veel geld wilt storten kun je beter gebruik maken van de optie internet bankieren. Wanneer je een leuk bedrag hebt gewonnen kun je de winst laten uitkeren op je bank of giro rekening. Uitbetalen duurt doorgaans rond de 48 uur.

Gokkasten

Gratis fruitautomaten spelen

Wil je niet gokken met geld maar liever gratis fruitautomaten spelen op internet? Dan is dat ook mogelijk, kies één van de fruitkasten uit en klik op Play for Fun om direct met gratis speelgeld fruitautomaten te oefenen. Omdat je kosteloos kunt uitproberen kun je de werking van de fruitautomaten gratis leren kennen en de verschillende bonusspellen winnen.


Producenten, exploitanten en online aanbieders

Fruitautomaat producenten als Bellfruit Games, Cretus, Errel, Elam en Barcrest zijn bekende namen die amusementsautomaten en behendigheidsautomaten produceren voor de kansspelmarkt wereldwijd. Veel gespeelde oude gokkasten in amusementshallen zijn; Simply Wild, Fire&Ice en de Double Sixteen gokkast.

Het Nederlandse Eurocoin en JHV Gaming exploiteren deze fruitautomaten en zorgen er voor dat deze spellen in de speelhal en horeca gelegenheden te spelen zijn. hier kun je al je favoriete gokkasten online spelen en gokken zolang als je zelf wenst.