gokkast online icon

Aloha gokkast

Met gokkast Aloha waan je je op een tropisch eiland. Dit videoslot zit boordevol fun en bestaat uit 6 rollen en 5 rijen. Daarnaast heb je veel speciale features die het spelen nog aantrekkelijker maken. Het meest unieke bij gokkast Aloha zijn de Cluster Pays. Hierbij verdien je munten als er een cluster van symbolen naast elkaar op de rollen verschijnt. Het is daarbij niet verplicht dat zo'n cluster op de eerste rol aan de linkerkant begint. Hoe meer gelijke symbolen je in een groep bij elkaar hebt, hoe groter het cluster en de bijbehorende prijs is.

Gokkast Aloha heeft ook een Free Spins bonus. Deze krijg je op het moment dat je drie of meer Free Spins symbolen op de rollen hebt. Als deze feature vervolgens geactiveerd wordt, geldt er ook nog een Symbol Drop Feature. De laag uitbetalende symbolen (waarvan je een cluster hebt) verdwijnen, zodat meer en meer de hoog uitbetalende symbolen overblijven. Je hebt bij Aloha ook nog Wild-symbolen en Sticky Re-Spins dus je zult begrijpen dat je winstkansen hier flink zijn.

Het thema van gokkast Aloha is een tropisch eiland; ook wel bekend onder de naam Hawaii (niet geheel verrassend wellicht door de benaming Aloha). Je vindt het thema terug in de graphics en symbolen (zoals bloemen, schelpen, kokosnoten en tiki's), maar ook de muziek haalt direct tropische sferen in je naar boven. Ga ook gokkast Aloha spelen en geniet van de relaxte uitstraling en de mooie winsten die je kunt maken.