gokkast online icon

Arcane Reel Chaos gokkast

Gokkast Arcane Reel Chaos is een NetEnt game met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Inzetten doe je van 20 cent tot aan 200 euro per spin. In dit spel gaat het om het volgende verhaal: vier superhelden die hun stad willen beschermen tegen een superslechterik met de naam Deep Pockets. De superhelden zelf heten Psyop, Flare, Zero.x en Chronos en beschikken elk over hun eigen krachten die van pas komen bij het spelen op deze gokkast.

Gokkast Arcane Reel Chaos: overdaad aan extra features in het basisspel

Er zijn verschillende extra features als je gokkast Arcane Reel Chaos speelt. De superhelden zorgen voor leuke extra's en wel op de volgende manier:

  • Psyop levert Stacked Wilds zodat je 2 of 3 volledig gevulde rollen met Wilds kunt verkrijgen.
  • Zero.x zorgt voor Overlay Wilds en dat zijn er dan 3 tot 5 stuks.
  • Flare zet de Multiplier in waardoor winsten met x3, x4 of x5 worden vermenigvuldigd.
  • Chrone komt met de Respin op de proppen maar die volgt alleen na een spin zonder winst. De rollen blijven spinnen totdat er wel een winnende combinatie is en bij elke respin loopt de multiplier meter omhoog met x1 tot een maximum van x10.

Free spins bonus bij gokkast Arcane Reel Chaos

Drie scattersymbolen op de rollen 1, 3 en 5 activeren de Free Spins bonus. Gek genoeg is deze ronde minder lucratief dan alle mogelijkheden die er zijn in het basisspel. Je vecht hier tegen de slechterik in 4 levels:

  • In level 1 heeft de schurk 2 health points en een x1 multiplier
  • In level 2 heeft de schurk 4 health points en een x2 multiplier
  • In level 3 heeft de schurk 5 health points en een x3 multiplier
  • In level 4 heeft de schurk 6 health points en een x4 multiplier

Als je alle levels doorloopt, krijg je ook nog een Victory Bonus.

Het oordeel over deze gokkast

Gokkast Arcane Reel Chaos is een mooi spel over superhelden en slechteriken en het design en het verhaal van deze gokkast zijn erg goed. De extra features verschijnen zeer regelmatig tijdens het spelen en dat maakt spelen op deze gokkast extra leuk.