gokkast online icon

Archangels Salvation gokkast

Gokkast Archangels Salvation van NetEnt beschikt over 6 rollen, 12 rijen en 100 winlijnen en kun je op elk device spelen. Het thema is engelen en duivels (demonen) die in dit spel recht tegenover elkaar staan. Visueel ziet gokkast Archangels Salvation er schitterend uit. Links van de rollen staat een prachtige witte engel en rechts van de rollen een angstaanjagende roodgekleurde duivel. In dit spel gaat het om de strijd tussen goed en kwaad. Als symbolen bevat gokkast Archangels Salvation kristallen diamanten, kaartkleuren en zaken als schedels, leeuwen en helmen. De symbolen die het meeste opleveren zijn de engelen en duivels.

Let goed op het 2x2 Wildsymbool. Dat kan namelijk in de plaats komen van elk symbool, behalve van de scatters. Het spel heeft twee Hot Spot gebieden. De eerste zit op de bovenste twee rijen en de tweede op de twee onderste. Landt de 2x2 (geheel of gedeeltelijk) in het bovenste gebied? Dan kom je terecht in de Heaven feature. Je krijgt altijd meer Wilds als het 2x2 symbool volledig in een van de Hot Spots terecht komt. Bij een gedeeltelijke landing in de bovenste Hot Spot, worden er twee stacks van wilds geactiveerd en volledig willekeurig aan de rollen toegevoegd. Bij een volledige landing in datzelfde gebied, worden er maar liefs vier stacks van wilds gegenereerd. De wild stacks variŽren van 3 tot 5 symbolen in lengte. De Hell feature wordt geactiveerd als het 2x2 Wildsymbool in de onderste hotspot valt. Deze is vergelijkbaar met die van de Heaven feature. Alleen nu worden er losse wildsymbolen op de reels geschoten: 8 stuks bij een gedeeltelijke landing in het gebied en 16 bij een volledige landing.

Bij 3 of meer scatter-symbolen (in de vorm van de letter S), krijg je ook nog eens free spins tot een maximum van 25 stuks. Gokkast Archangels Salvation is leuk om te spelen en bevat zeer interessante bonusfeatures.