gokkast online icon

Asgardian Stones gokkast

Bij gokkast Asgardian Stones ben je in de omgeving van een Noors godenpaleis dat Asgard heet. Deze streng beveiligde burcht zit boordevol weelde en je vindt er allerlei Noorse goden in terug. Sommige ken je misschien nog wel uit jackpotgokkast Hall of Gods? Gokkast Asgardian heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen en wat vooral opvalt is de Avalanche-feature. Dat houdt in dat de rollen niet draaien maar dat de symbolen van boven naar beneden in het grid vallen.

Uniek aan gokkast Asgardian Stones is de mogelijkheid van het verschijnen van megagrote symbolen die drie rijen en drie kolommen hoog zijn. Daar kan je natuurlijk flink grote winsten mee behalen! Verwacht hier overigens niet tientallen bonusspellen, want er is namelijk maar één bonusfeature. Maar dat is dan ook wel meteen een hele gave. Het verschijnt als mega-symbool op de rollen in de vorm van een rad van fortuin. Het rad geeft dan aan hoeveel free spins je gaat krijgen.

Maar er is meer dan alleen de free spins. Zo is er ook een multiplier aanwezig die oploopt naarmate de symbolen ontploffen. Een multiplier van x4 is hier het maximaal haalbare. Ook kan het rad tijdens je free spins nogmaals verschijnen. Omdat de wijzer van het rad tegelijkertijd 3 vakjes kan aanwijzen, is het mogelijk om in een keer 15 extra spins te krijgen. Maar ook prijzen die variëren van 4 tot 40 keer je totale inzet zijn er onderdeel van.

De echte fun van gokkast Asgardian Stones is dus vooral terug te vinden in de grote symbolen en het superrad want daar zijn de hoogste bedragen mee te verdienen.