gokkast online icon

Aztec Idols gokkast

Voor de avonturiers onder ons: Aztec Idols is een videoslot waar de immense schatten uit het rijk der Azteken centraal staan. Oude legendes vertellen vaak de verhalen waar deze schatten verborgen zouden liggen, maar bij Aztec Idols liggen ze als het ware zo voor het oprapen. De hoofdpersoon in dit spel is de zogeheten Rich Wilde, die vergelijkbaar is met iemand als bijvoorbeeld Indiana Jones. De volledige naam van het spel is: Rich Wilde and the Aztec Idols, wat gemakkelijk ook een filmtitel had kunnen zijn. Het spel is ontwikkeld door Play'n Go.

Hoe werkt videoslot Aztec Idols?
Je kunt inzetten op 1 winlijn tot maximaal 15 winlijnen als je Aztec Idols gaat spelen. Vallen er twee of meer gelijke symbolen op een actieve lijn, beginnend op de eerste linker reel, dan val je in de prijzen. Maar er is meer. Zo zijn er speciale symbolen, bonusrondes, free spins en andere interessante spelopties in dit videoslot terug te vinden. Het gaat te ver om deze hier allemaal haarfijn uit te leggen, maar door het spel zelf te gaan spelen krijg je al snel door wat de mogelijkheden zijn.

Aztec idols: iets voor jou?
Voel je jezelf een ware avonturier en wil je wel wat schatten verdienen zonder er al te diep voor te hoeven graven? Waag een gokje op videoslot Aztec Idols en laat je verrassen door de mooie graphics en de verschillende spelopties.