gokkast online icon

Berryburst MAX gokkast

Maak kennis met gokkast Berryburst Max van NetEnt. Dit videoslot heeft 5 rollen en 3 rijen, maar beschikt niet over winlijnen. Of althans, je kunt wel winnen natuurlijk maar dat doe je dankzij de clusterpays. De toevoeging van Max in de naam houdt in dat het een verbeterde versie is van een al bestaande gokkast. In dit geval gaat het dan om het reguliere Berryburst dat je wellicht al kende als de opvolger van Starburst. Een Max-spel houdt in dat er een hogere variantie op de gokkast zit. Je neemt wat meer risico als speler omdat je minder vaak kans hebt op een winst. Maar als je iets wint, is die winst vaak wel stukken hoger. Echt een kast voor high rollers dus waarbij het uitbetalingspercentage maar een tikkeltje lager is dan bij gokkast Berryburst: 96,23%.

Het thema en de werking van gokkast Berryburst Max

Gokkast Berryburst Max is een speciale variant van het reguliere Berryburst. Je hebt zoals al eerder gezegd geen winlijnen, maar je behaalt winst door middel van clusterpays. Je moet minimaal 5 aangrenzende symbolen ergens op het grid hebben om een prijs te winnen. Bij Berryburst Max staat vijf dezelfde symbolen gelijk aan een opbrengst van 1x je inzet. Opvallend, want bij de reguliere Berryburst was dat nog maar 0,5 keer je inzet. Draai je meer aangrenzende symbolen met een spin, dan worden je winsten natuurlijk flink hoger.

Bonusgames bij Berryburst Max

Helaas. Van de extra bonusgames moet gokkast Berryburst Max het net hebben want die zijn er niet. Maar je kan wel respins krijgen. Je hebt dan een ijsblokje nodig op een willekeurige rol zodat de hele rij Wild wordt. Heb je dan een winnende combinatie (wat al heel snel is als je maar 5 symbolen nodig hebt) dan blijft de Wild-reel nog een keer staan. Heb je direct nog een keer kans op een mooie prijs tijdens de respin.

Gokkast Berryburst Max: wel of geen aanrader?

Speel je puur voor de winsten dan is BerryBurst Max een prima gokkast om te spelen. Wil je een leuke speelervaring met veel bonusgames en extraatjes, dan kun je deze kast beter links laten liggen. Het hoogst haalbare is een or meerdere Wilds op de rollen krijgen. Wel is de kans op grote winsten hier hoger dankzij de hogere variantie. Zodoende is deze gokkast vooral onder high rollers populair.