gokkast online icon

Berryburst gokkast

Maak kennis met de opvolger van Starburst gokkast BerryBURST van NetEnt. Dit videoslot beschikt over 5 rollen en 3 rijen. Over winlijnen kunnen we niet spreken want het gaat erom dat je op de rollen clusters van symbolen bij elkaar krijgt. Dat moeten dan minimaal vijf geclusterde symbolen zijn. Verder beschikt gokkast BerryBURST over Wild substitutions, expanding Wilds en respins. De symbolen van dit videoslot bestaan vooral uit smakelijke en kleurrijke fruitsoorten, waarvan de framboos het symbool is met de hoogste waarde.

Bij een compleet scherm met raspberry-symbolen of Wild-symbolen (dat betekent dus 15 stuks) ontvang je maar liefst 250 keer je inzet. Heb je dan ook nog een respin tegoed dan kan het nog verdubbeld worden tot 500x. De minimum inzet op deze gokkast bedraagt 10 cent, de maximum inzet is tweehonderd euro. Gokkast BerryBURST is te spelen via alle OS-platformen en zowel op desktop, mobiel als tablet.

De graphics van dit spel zijn prachtig en ook de muziek mag er wezen. Wat wel jammer is aan gokkast BerryBURST is dat er geen bonusgames zijn. Het gaat er dus puur om dat je Expanding Wilds op de rollen krijgt want dat biedt je de meeste kans op een mooie winst. Het uitbetalingspercentage van gokkast BerryBURST is overigens 96,56%.