gokkast online icon

Bollywood Story gokkast

Je bent vast wel bekend met de Bollywood-films. Het is de Hindi-tegenhanger van Hollywood en zo'n film doet nog het meest aan een soap met musicalelementen denken. Gokkast Bollywood Story werd ontwikkeld door NetEnt en heeft 5 rollen, 3 rijen en 9 winlijnen. Je kan al spelen vanaf 9 cent per spin op dit videoslot. De maximale inzet bedraagt 90 euro (voor de echte durfals) en de maximale winst is dan maar liefst 90.000 euro. Uitbetalingspercentage: 96,1%.

Het Bollywood Story symbool is het hoogst uitbetalende symbool op gokkast Bollywood Story. Je verdient dan 100 keer je inzet per winlijn van 5 symbolen. Andere symbolen op deze kast zijn vier Bollywood-acteurs (die er eerlijk gezegd niet heel geweldig uitzien) en natuurlijk de welbekende speelkaartsymbolen.

In het basisspel heb je als bonus feature de Floating Wilds: bloemenkransjes die om een vakje op het grid willekeurig verschijnen. Ze doen dienst als Wildsymbool als het je een winnende combinatie oplevert. Je krijgt er per spin minimaal twee en maximaal vier. Dan heb je ook nog een bonus game. Daarin kom je terecht bij minimaal drie scattersymbolen tijdens een spin. In het bonusspel zijn bovendien meer Floating Wilds beschikbaar: minimaal drie en maximaal zes.

Helaas valt het uiterlijk van dit spel een beetje tegen. Zoals gezegd zijn de acteurs niet al te goed getekend ook de rest van de graphics blijft een beetje achter bij wat we normaal van NetEnt-kasten gewend zijn. Alleen de muziek doet heel erg aan de Bollywood-films denken.