gokkast online icon

Butterfly Staxx 2 gokkast

Butterfly Staxx 2 gokkast gaat net als zijn voorganger over kleurrijke vlinders en bloemen. Uniek aan dit vernieuwde spel zijn in elk geval de drie spelschermen en de twee verschillende bonusfeatures. Het uitbetalingspercentage is 96,35% en de variantie is laag.

Thema van Butterfly Staxx 2

Het thema van Butterfly Staxx gokkast heeft weer alles te maken met vlinders zoals de naam al een beetje weggaf. Er zijn 5 rollen, 4 rijen en in totaal 40 gefixeerde winlijnen. Qua design is er niet heel veel veranderd met de eerste Butterfly Staxx gokkast. Staxx heeft te maken met het feit dat de symbolen stacked op de rollen kunnen verschijnen. De Wild is een bloem die open bloeit met daarin het woord Wild. Het scattersymbool is een roze roos.

De Butterfly Staxx 2 features

Er is 1 feature in het basisspel en 2 bij de het bonusspel dat door de scatters getriggerd wordt. Bij een volle rij vlinders op 1 rol in het basisspel, begint de respin feature. Alle vlinders verplaatsen zich dan zo ver mogelijk naar links op de rollen voor een nieuwe spin. Dat gaat net zolang door tot er geen nieuwe vlinders meer bijkomen of totdat je scherm helemaal vol zit met vlinders. Heb je twee rollen helemaal gevuld van boven tot onder met vlinders, dan wordt er een tweede scherm geopend en bij drie rollen zelfs nog een derde.

De scatter op rol 1, 3 en 5 doet je in een bonusspel belanden waarbij je de keuze hebt uit twee spellen. De Butterfly Spins geeft je 5 free spins met slapende en actieve cocons op de rollen. Als er een cocon op een andere cocon landt tijdens de spins, wordt dit een vlinder. Er is ook nog de Butterfly Frenzy pick and click game. Dan moet je 10 vliegende vlinders aanklikken voor coin wins om een level upgrade te krijgen. Er zijn maximaal 5 levels en de coin wins lopen steeds verder op.

Over Butterfly Staxx 2 van NetEnt

Wij vinden Butterfly Staxx 2 gokkast een leuke kast om te spelen waar je niet in een keer heel veel geld kwijt bent door de lage variantie (lang spelen met lage prijzen). Uniek zijn de extra schermen bij de Butterfly Spins en daarnaast zijn sowieso de extra features leuk om te spelen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.