gokkast online icon

Butterfly Staxx gokkast

Denk je dat je alle features van NetEnt-gokkasten inmiddels wel kent? Dan heb je gokkast Butterfly Staxx vast nog niet gespeeld. Deze gokkast staat volledig in het teken van kleurrijke vlinders en bloemen en biedt een nieuwe bonusgame. Butterfly Staxx bestaat uit in totaal 5 rollen, 4 rijen en biedt 40 winlijnen. Je kan gokkast Butterfly Staxx op pc, laptop, smartphone en tablet spelen.

Laten we maar meteen kijken naar de nieuwe bonusfeature. Free spins na minimaal drie scatters zal je best wel bekend zijn. Maar bij gokkast Butterfly Staxx kom je in een compleet nieuwe Free spin-ervaring terecht. Je ziet hier namelijk 20 cocons op de rollen verschijnen. Als de rollen gaan draaien, veranderen er soms enkele in een vlinder. Die verplaatsen zich dan zo veel mogelijk naar links op de rollen en zijn direct Wild-symbolen. Bij elke extra spin kunnen er meer Wild-symbolen bijkomen; iets wat mooie winsten kan opleveren. Zeker omdat na elke beurt de eerdere vlindersymbolen blijven staan en er alleen maar meer aan kunnen worden toegevoegd.

De vlinders leveren ook mooie dingen op buiten de Free Spins modus. Je activeert dan ook de re-spins waarbij de vlinders weer zo ver mogelijk naar links op de rollen schuiven. Een soort alternatieve versie van stacked symbols dus.

Gokkast Butterfly ziet er leuk uit qua graphics maar het zijn vooral de extra features die van dit spel een succes maken. NetEnt blijft ons keer op keer verrassen met nieuwe bonusspellen!