gokkast online icon

Cash Noire gokkast

Cash Noire gokkast van NetEnt beschikt over een spannend detectivethema. Voordat je dit spel startte, is er namelijk een misdaad gepleegd: er is iemand vermoord! Zijn er sporen nagelaten en heeft de aanwezige mooie dame misschien iets met de gebeurtenis te maken? Je gaat het vanzelf merken als je op Cash Noire gokkast een gokje gaat wagen. Inzetten doe je van minimaal 20 cent en maximaal 200 euro per spin en de RTP is 96,06%. Redelijk laag vinden we dat als je het vergelijkt met andere gokkasten van NetEnt en andere aanbieders. De maximale winst bedraag 1033 keer je geplaatste inzet.

Cash Noire gokkast online spelen

Het is altijd slim om een gokkast eerst uit te testen. Je ontdekt dan hoe alles in zijn werk gaat. Kies daarna een online casino uit waar je Cash Noire kunt spelen. Maak een nieuw account aan en ontvang extra bonusgeld om mee te spelen. Je moet dan wel daadwerkelijk een eerste storting in euro’s doen. Check ook nog goed de bonusvoorwaardes zodat je tijdens het spelen het maximale uit je gratis speelgeld kunt halen.

Thema van Cash Noire

Het verhaal van gokkast Cash Noir is gebaseerd op de Green Ace cold case moorden in San Cayetano. Het spel is grafisch picobello jn orde en alles past perfect bij het thema. Het decor vormt van het spel is een speelgrid van 5 bij 4 dat aanwezig is in een detectivebureau. De crime scene wordt ook weergegeven en ernaast vind je geheime aanwijzingen. De gebruikte symbolen zijn de femme fatale, een moordenaar, lucifers, een pistool, een mes en een vergrootglas. In het bonusspel ga je op jacht naar de moordenaar met behulp van een autoachtervolging. Zet je speurneus maar op, want die ga je bij Cash Noir zeer zeker nodig hebben.

Bonussen en extra’s bij Cash Noire

Het bonusspel is The Chase die je free spins kan opleveren. Je zet dan de achtervolging in nadat je genoeg aanwijzingen hebt weten bijeen te sprokkelen. Je volgt het doel aan de zijkant van het speelveld bewegen over een soort plattegrond. Je ziet daarop jouw auto en die van de moordenaar, dus de bedoeling is om steeds dichterbij te komen. Ben je in staat om hem in de kraag te vatten? Dan is je beloning een x10 multiplier voor je totale winst met de free spins. Maar Cash Noir gokkast heeft nog andere leuke spelelementen. Zo is er bijvoorbeeld het Mystery symbool. Ideaal op het moment dat je geen winnende combinatie behaalt. Landt het buiten de crime scene dan neemt het de vorm aan van een van de reguliere symbolen. Hierdoor heb je een extra kans op een winnende combinatie. Landt het midden in de crime scene dan gaat het symbool zichzelf klonen. Aan de linkerkant van het speelveld zie je nog aanwijzingen in beeld en die worden onthuld als je winnende symbolen in de crime scene landt. Het speelveld wordt verder nog groter door de toename van aanwijzingen.

Onze mening over Cash Noire van NetEnt

Wij vinden Cash Noire gokkast van NetEnt echt een leuk spel om te spelen. Wat ons betreft mag hij tussen de topgokkasten van deze aanbieder gezet worden. De hele vibe rondom het mysterie en het oplossen van de misdaad is een leuke toevoeging tijdens het spelen op een gokkast. Zoek je dus een gokkast die net iets meer biedt dan je gewend bent, ga dan zeker dit spel eens uitproberen.