gokkast online icon

Cashomatic gokkast

Gokkast Cashomatic is een NetEnt game met als thema een klassieke geldautomaat. De kast heeft 5 rollen en 4 rijen en er zijn in totaal 1024 winmogelijkheden op het grid. De rollen draaien niet, maar er is sprake van een Avalanche-functie. De symbolen vallen dus van boven naar beneden en bij een winst blijven de winnende symbolen staan en worden de andere vervangen door nieuwe.

De basis van gokkast Cashomatic

De symbolen van gokkast Cashomatic zijn allereerst de lagere waardes 10, J, Q, K en A. Meer winst behaal je met de gekleurde edelstenen. We gaven het al aan: bij een winnende combinatie blijven die symbolen staan en komen er nieuwe symbolen voor de niet winnende symbolen in de plaats. Hierdoor kunnen je winsten zich opstapelen per beurt, ook omdat je bij een volledig bedekte rij een multiplier krijgt.

Free spins feature

Gokkast Cashomatic biedt ook de mogelijkheid van free spins. Daarvoor moet je wel minimaal 10 scattersymbolen verzamelen. Je krijgt dan minimaal 10 gratis spins en maximaal 50 stuks (afhankelijk van hoeveel scatters je gedraaid hebt). De free spins modus begint zonder multiplier. Pas als je een volledige rij symbolen van links naar rechts gevuld hebt, komt de multiplier in beeld. Die klimt steeds één niveau hoger bij zo'n complete rij en je krijgt er dan ook nog eens een gratis spin bij.

Dit vinden we van gokkast Cashomatic

Ondanks de weinige extra speelfeatures is gokkast Cashomatic voor ons toch echt wel leuk om te spelen. De graphics en spelmogelijkheden zijn misschien vrij basic, maar door de Avalanche-functie, de multipliers en de free spins kan je op deze kast mooie winsten behalen.