gokkast online icon

Coins of Egypt gokkast

Speel gokkast Coins of Egypt van NetEnt: een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. Je reist door het oude Egypte je kan al vanaf 20 cent per spin spelen. Boordevol leuke extra features zoals de Pharaoh Coins Win feature en de Free Spins feature. Deze kunnen je interessante winsten opleveren!

Visueel ziet gokkast Coins of Egypt er schitterend uit. De graphics zijn subliem en het gedeelte met de rollen ligt net iets naar achteren gekanteld. Dat geeft direct een spectaculair 3D-effect en is weer eens wat anders dan je gewend bent. Met het Isis-symbool kan je de hoogste aantallen munten winnen: 75 keer je inzet bij 5 stuks op 1 winlijn. Er zijn ook Wild-symbolen in de vorm van een gouden vlieg.

De extra features zijn vooral leuk bij dit videoslot. Zo is er in het basisspel een Pharaoh Wins feature. Op de rollen 1, 2 en 3 kunnen symbolen met munten verschijnen. Bij een winnende combinatie op vakjes waar die munten ook staan, worden ze direct toegevoegd aan je behaalde winst. Tenminste, als er ook een collect-symbool op rol 5 is geland. Verder is er ook nog de Free Spins feature. Daarvoor heb je op rol 1, 3 en 5 het scatter-symbool nodig. Je draait vervolgens tijdens je free spins net zolang aan de rollen totdat je 3 symbolen van dezelfde kleur hebt weten te bemachtigen. Bovendien win je ook gewoon de prijzen die horen bij de winlijnen en spaar je munten per kleur. Heb je aan het eind bijvoorbeeld 3 rode symbolen, dan krijg je alle munten die je tot dan toe in de rode muntenbak hebt gestopt.