gokkast online icon

Conan Video Slot gokkast

Conan gokkast is een branded videoslot van NetEnt. De officiŽle benaming van dit spel is Conan Video Slot. Het spel heeft alles te maken met Conan the Barbarian uit de gelijknamige films en serie. Je speelt dit spel met een win both ways principe zodat winnende combinaties van links naar rechts en van rechts naar links uitbetalen. De kast bestaat verder uit 6 rollen, 4 rijen en 24 winlijnen en het uitbetalingspercentage bedraagt 96,28%

Het thema van Conan

Zoals gezegd is het thema van Conan gokkast het personage Conan the Barbarian. Die heb je vast wel eens in een film of serie gezien. De graphics zijn erg goed verzorgd bij dit spel, al is dat niet iets waar de meeste spelers naar op zoek zijn. Maar het is altijd meegenomen als een spel er goed uitziet. Het thema is dan ook goed doorgevoerd in de gehele kast en de speciale features moeten zorgen voor de extra spelbeleving.

Conan gokkast: extra features

Deze gokkast staat bol van de extra features. Zo zijn er in het basisspel drie speciale features te vinden.

  • Tower Wilds (op rol 1 en 2): als je een Wild op een van die twee rollen krijgt breidt deze zich uit naar 2 tot maximaal 4 posities.
  • Mystery Symbols (rol 3 en 4): veranderen in een willekeurig maar identiek symbool. Staan de rollen vol met deze symbolen, dan wordt de Mystery Multiplier feature geactiveerd. Die multiplier is minimaal x3 en maximaal x7.
  • Battle Wilds (rol 5 en 6): valt er op de laatste 2 rollen een Wild dan breidt die zich tot 3 horizontale posities uit.

Een gecombineerde feature is de Toth Amon feature. Die krijg je op het moment dat je rol 3 of 4 (of allebei de rollen) helemaal vol hebt staan met Mystery symbolen ťn de Tower Wild of Battle Wild is geactiveerd. Je krijgt dan 3 tot 6 extra Mystery symbolen op de rollen 2 tot 6.

Natuurlijk is er ook een gratis spins feature die door de scatters wordt geactiveerd. 3, 4, 5 of 6 scatters leveren respectievelijk 10, 15, 25 en 50 free spins op. Je hebt hier ook voor je met de gratis spins start 3 opties om uit te kiezen. Deze hebben elk hun eigen voordelen. En dankzij de linked reels functie kunnen maximaal 6 rollen gesynchroniseerd lopen.

Oordeel over Conan van NetEnt

Qua features en de bonusgames zit je goed bij deze Conan gokkast van NetEnt. Maar we moeten wel eerlijk zijn over de te behalen winsten: die zijn hier namelijk niet mega hoog. Maximaal verdien je 1008 keer je inzet met een spin. Misschien dat dat voor jou meer dan voldoende is maar echte high rollers kiezen misschien eerder voor een andere gokkast.