gokkast online icon

Copy Cats gokkast

Als je gaat spelen op gokkast Copy Cats van NetEnt, dan speel je op een gokkast die volledig in het teken staat van katten. Ze zijn er in vier kleuren en dat zijn ook meteen de symbolen die de meeste punten op kunnen leveren: rood, roze, blauw en goud. Gokkast Copy Cats heeft 5 rollen, drie rijen en maar liefst 25 winlijnen. En dat is nog niet alles. Profiteer ook van de vele extra features zoals free spins, bonussymbolen, wild substitutions, stacked symbols, stacked wilds en een speciale Copy Cat feature.

Je kan gokkast Copy Cats op elk device spelen en het maakt daarbij niet uit welk besturingssysteem of OS je hebt. De free spins modus wordt geactiveerd als er op rol 1, rol 3 en rol 5 een kattenbelletje verschijnt. Je krijgt dan in totaal 10 gratis draaien aan de rollen. In de free spins modus zijn alle kattensymbolen verdwenen, op het wild-symbool van een gouden kat na. Dat kan je dus behoorlijk grote winsten op gaan leveren, zeker als er drie gouden katten op de eerste rol terechtkomen.

Dat heeft te maken met de nieuwe feature bij gokkast Copy Cats: de zogeheten Copy Cat feature. Als de eerste rol volledig bedekt is met dezelfde katsymbolen (dus symbolen van dezelfde kleur), dan worden alle andere katsymbolen (die elke andere kleur mogen hebben) op de rollen 2 t/m 5 vervangen door het katsymbool van de eerste rol. Ook dat zorgt voor een verhoogde kans op grote winsten.

Gokkast Copy Cats is dus een vrolijk en vermakelijk spel, dat daarnaast ook nog eens uitblinkt op het gebied van bonus features en wilds.