gokkast online icon

Dark King Forbidden Riches gokkast

Betreed het hol van een kwaadaardige fantasiemonarch in de Dark King Forbidden Riches gokkast van NetEnt. Het is een mooi ontworpen spel met 5 rollen en 25 winlijnen dat verbluffend geluid en visuals combineert met een vurige gameplay. Hoogtepunten zijn onder meer wild multipliers die uitbetalingen tot 5x kunnen verhogen, evenals een gratis spins-functie die 10, 12 of 15 gratis spins toekent. Vallen de wilds in de Hotspot Zone dan worden ze sticky voor de rest van de ronde en geven een extra gratis spin.

Dark King Forbidden Riches gokkast online spelen

Het is altijd verstandig om een gokkast eerst uit te proberen. Selecteer op het moment dat je het spel helemaal onder de knie hebt een goksite uit waar je Dark King Forbidden Riches gokkast voor echt geld kunt spelen. Maak een nieuw account aan en je krijgt hoogstwaarschijnlijk ook nog eens extra bonusgeld. Wel moet je dan daadwerkelijk een eerste storting in euro’s doen. En verdiep je ook even in de bijbehorende bonusvoorwaardes zodat je maximaal kunt profiteren.

Thema van Dark King Forbidden Riches

Het design van de Dark King Forbidden Riches gokkast straalt een donker, nogal beklemmend gevoel uit. Het voelt echt griezelig aan. Met een fantasiethema is hier een kamer in het kasteel van de Dark King de setting. Je hoort tijdens het spelen een fantastische, orkestrale soundtrack, wat voor veel sfeer zorgt. Het is donker, nogal dreigend en werkt erg goed. De rollen worden geflankeerd door schedels en een ridder in een harnas en de middeleeuwse symbolen zijn de kaartwaardes A tot 10 en 5 hoger uitbetalende skeletstrijders. De gezichtsloze Dark King is het best betalende symbool. Hij geeft je een beloning van 1, 7,5 of 25 x je totale inzet als je er 3, 4 of 5 op een winlijn krijgt.

Bonussen en extra’s bij Dark King Forbidden Riches

In deze duistere fantasie-omgeving staan wilds centraal en bieden je dan ook de beste actie. Ze kunnen je uitbetalingen een boost geven met vermenigvuldigers en ook sticky worden als het je lukt om ze te landen tijdens de gratis spins-functie. De glinsterende blauwe bol is het wild-symbool van het spel. Zoals je zou verwachten, vervangt het alles behalve de scatter wanneer het deel uitmaakt van een winnende combinatie. Land meer dan 1 wild en het brengt een vermenigvuldiger in het spel. De waarde van de multiplier is gelijk aan het aantal weergegeven wilds:

  • 2 wilds = 2x vermenigvuldiger
  • 3 wilds = 3x vermenigvuldiger
  • 4 wilds = 4x vermenigvuldiger
  • 5 wilds = 5x vermenigvuldiger
Deze vermenigvuldigers zijn actief in zowel het basisspel als de gratis spins.

Gratis spins

De felrode edelsteen omhuld met goud is het scattersymbool. Land 3 of meer van deze edelstenen tijdens dezelfde draai en je activeert de gratis spins-functie van het spel:

  • 3 scatters = 10 gratis spins
  • 4 scatters = 12 gratis spins
  • 5 scatters = 15 gratis spins
Nogmaals, wilds zijn de sleutel tot succes in de functie, net als in het basisspel.

Tijdens de gratis spins zie je een reeks symbolen op rol 2, 3 en 4 die zijn gemarkeerd in de vorm van een kruis. Dit is de hotspotzone. Als je een wild landt in deze zone, verandert het in een sticky wild, en wordt die positie wild voor de rest van de gratis spins. Elke sticky wild die toeslaat, voegt ook nog 1 gratis spin toe aan je totaal. Wild vermenigvuldigers zijn ook actief tijdens de gratis spins. Met de sticky wilds in het spel, zijn er een aantal uitstekende mogelijkheden om de vermenigvuldigers in beweging te krijgen, vooral als je vroeg in de procedure een paar wilds laat landen.

Onze mening over Dark King Forbidden Riches van NetEnt

The Dark King Forbidden Riches gokkast bevindt zich heel erg aan het donkere einde van het fantasiethema. De griezelige visuals en soundtrack zijn goed uitgevoerd. De gameplay is niet bijzonder complex, maar de wild multiplier en gratis spins met sticky wilds zijn nog steeds een behoorlijk krachtige combinatie. De sleutel om veel te winnen is de wild multiplier die 5x kan bereiken. Met een maximale winst van 500 x inzet per draai, kan dit leiden tot 2.500 x inzetwinsten in totaal. Toch vallen er in dit spel voornamelijk veel kleinere winsten en zijn wij helaas niet weggeblazen door dit spel.