gokkast online icon

Dazzle Me gokkast

Videoslot Dazzle me is ontwikkeld door online spellenfabrikant Netent. Deze casinogame is uniek vanwege het hoge aantal winlijnen (maar liefst 76 stuks!) en vijf rollen die oplopen in het aantal symbolen dat ze bevatten. De eerste twee rollen hebben drie symbolen onder elkaar, op de derde en de vierde rol is plaats voor vier symbolen en op de vijfde rol kunnen zelfs vijf symbolen onder elkaar staan.

Dazzle me zal iedereen versteld doen staan, maar dat mag ook wel met zo'n naam natuurlijk. De symbolen van dit videoslot zijn zeer kleurrijk en worden duidelijk weergegeven. Het algehele gevoel dat je krijgt bij het spelen van Dazzle me is behoorlijk blingbling, maar dat is nu juist wat het spel ook zo leuk maakt. Naast bekende standaard symbolen (zoals de 7 en de bel) komen er ook symbolen in de vorm van kleurrijke edelstenen voor. Opvallend aan Dazzle me is verder de unieke features die zorgen voor zeer interessante winsten: de Dazzling Wild Reels, de Freespins en de Linked Reels.

Als de Dazzling Wild Reels geactiveerd zijn, veranderen de Wild-symbolen in schitterende edelstenen over de gehele rol. Zo heb je direct heel veel winstmogelijkheden en kan de winst zelf bovendien ook flink oplopen. Het kan op één rol of op meerdere rollen tegelijkertijd voorkomen; zelfs alle vijf de rollen is mogelijk! Freespins symbolen kunnen op alle rollen zichtbaar worden. Hoe meer je van deze symbolen in een beurt in beeld hebt, hoe meer gratis spins je krijgt. Dan zijn er ook nog de Linked Reels ofwel rollen die met elkaar verbonden zijn en tevoorschijn komen in de Freespins rondes. Het vindt plaats op rol 1 en 2 of rol 3 en 4. De rollen blijven dan als het ware aan elkaar plakken en draaien samen met gelijke symbolen verder.