gokkast online icon

Dead or Alive 2 gokkast

Gokkast Dead or Alive 2 van NetEnt is een kast die 5 rollen en 3 rijen heeft. Het uitbetalingspercentage is gesteld op 96.8% en het aantal winlijnen bedraagt 9 stuks. Natuurlijk is deze gokkast een opvolger van gokkast Dead or Alive. Het thema is western en de symbolen zijn naast de 10, J, Q, K en A ook in een westerntintje gegoten. Er zijn dan ook whiskeyflessen, laarzen, cowboyhoeden, revolvers en sherrifpenningen. Je kunt per spin minimaal 9 cent inzetten en de maximale inzet bedraagt 18 euro.

Upgrade en grafische aanpassingen

Er is bij gokkast Dead or Alive 2 vooral veel aandacht besteed aan het upgraden van de kast. Dat heeft geresulteerd in mooie graphics (die doen denken aan een tekenfilm of stripboek in westernthema). Hierdoor is het spel visueel veel aantrekkelijker geworden.

De extra's features

Bij Dead or Alive 2 is er als extra bonus een free spins feature. Die activeer je bij drie of meer scattersymbolen op de rollen. Je hebt dan de keuze uit:

  • De Train Heist: dat is een multiplier die steeds hoger oploopt. Bij een multiplier van 16X krijg je ook nog eens 5 gratis spins.
  • De Old Saloon: daar zijn de Wilds sticky en blijven dus staan. Ook worden al je winsten met 2 vermenigvuldigd. Heb je op elke rol een Wild, word je nog eens extra beloond met 5 free spins.
  • De High Noon Saloon: deze feature lijkt erg veel op de Old Saloon maar hier geven de Wildsymbolen zelf de hoogte van de multiplier aan.

Gokkast Dead or Alive 2: hoge volatiliteit

Wat ook opvalt aan gokkast Dead or Alive 2 is dat het een kast is waarbij de volatiliteit hoog is. Je wint dus niet zo vaak kleinere prijzen maar hebt juist meer kans op een ineens grotere prijs. Dat kan leuk zijn voor je banksaldo natuurlijk.