gokkast online icon

Disco Danny gokkast

Disco Danny gokkast is een videoslot met 3 rollen en in totaal maar 5 winlijnen, ontwikkeld door NetEnt. Het is beschikbaar om op alle apparaten te spelen vanaf slechts 10 cent per draai. Dit op de jaren 70 geïnspireerde spel met disco-thema wordt geleverd met gouden discobal-scatters die je geldprijzen geven wanneer ze verschijnen. In de Free Spins-functie verschijnen alleen gouden scatters die je nu grotere cashbonussen op kunnen leveren. Vul de rollen ermee om naar het volgende niveau te gaan waar ook de vermenigvuldiger nog eens toeneemt. Bij elk niveau wordt het totaal van de geldprijzen vermenigvuldigd met de vermenigvuldigingsfactor.

Disco Danny gokkast online spelen

Het is slim om een gokkast eerst uit te proberen voordat je voor echt geld gaat spelen. Kies daarna een goksite waar je gokkast Disco Danny voor het echie kunt gaan spelen. Bij het aanmaken van een nieuw account ontvang je met een beetje geluk ook nog eens extra bonusgeld. Je moet dan wel daadwerkelijk een eerste storting in euro’s doen. En kijk ook goed naar de bijbehorende bonusvoorwaardes zodat je maximaal kunt profiteren.

Thema van Disco Danny

Disco Danny gokkast heeft een discothema uit de jaren 70 dat doet denken aan de Saturday Night Fever film. Met high-definition, cartoonachtige graphics ga je zelf naar de disco om je te laten meeslepen door de koning van de dansvloer (aka Disco Danny). Het spel is voorzien van een paars/roze pixelachtige achtergrond en je hoort een vrolijke soundtrack in jaren 70-stijl. Het 3x3 rollenraster is omgeven door felle lichten en het heeft de klassieke gokautomaatsymbolen zoals de BAR, dubbele BAR, treble BAR en de rode 7 symbolen. Er zijn ook rolschaatsen en 2 Disco Danny-symbolen. Het Disco King-symbool is het best betalend, want 3 stuks overal op de rollen belonen je met 100 x je totale inzet. Vreemd genoeg is er in dit spel geen wild-symbool.

Disco Danny gokkast heeft 3 rollen, 3 rijen en 5 vaste winlijnen. Een overwinning wordt behaald door 3 opeenvolgende symbolen achter elkaar te laten landen van de meest linkse rol (rol 1) naar de meest rechtse rol (rol 3). Ondanks de vrolijke soundtrack en het leuke thema, is het een slot met hoge variantie. Dit betekent dat grote winsten mogelijk zijn, maar moeilijk te verkrijgen zullen zijn. Het Disco Danny uitbetalingspercentage is 96,04% wat gemiddeld is voor een online slot. De maximale winst is 4.500 x inzet per gratis draai met de 10x multiplier.

Bonussen en extra’s bij Disco Danny

De Disco Danny gokkast heeft 2 bonusfuncties. Je hebt de Golden Multiplier-functie waarbij gouden scatters je kleine geldprijzen geven wanneer ze landen op de rollen. Het echte geld stroomt binnen bij de gratis spins-functie waarbij alleen gouden scatters landen. Als je grotere geldprijzen krijgt en de rollen vult, wordt je totale winst onderworpen aan de multiplier waarbij je steeds naar een hoger niveau kunt gaan. Met 5 niveaus zijn er genoeg overwinningen beschikbaar in dit bijzondere discospel.

Golden Multiplier-functie

Let op het gouden scattersymbool, de gouden discobal, want deze geeft je een willekeurige geldprijs wanneer die ergens op de rollen verschijnt. De prijs is 10 tot 20 keer je totale inzet.

Gratis spins functie

Dan is er ook nog de gratis spins-functie die op 1 van de 2 manieren kan worden geactiveerd:

  • Land 3 zilveren scattersymbolen overal op de rollen
  • Land 1 gouden scatter + 2 zilveren scatter-symbolen overal op de rollen
Eenmaal geactiveerd, word je beloond met 3 gratis spins. Er zijn echter 5 verschillende niveaus met een toenemende multiplier. Die loopt van niveau 1 t/m 5 op van 1x, 2x, 3x, 5x en 10x.

Tijdens de feature verschijnen alleen gouden scatter symbolen op de rollen. Elke gouden scatter geeft je een geldvermenigvuldiger tussen 1x en 50x je inzet. Wanneer je alle symboolposities met gouden scatters vult, ga je naar het volgende niveau. Elk niveau waar je naar toe gaat, geeft je het totaal aan vermenigvuldigers die zijn toegewezen aan de gouden scatters. De som van de prijzen wordt vervolgens vermenigvuldigd met de niveaumultiplier voor het niveau waarop je speelt. Bovendien zal elke gouden scatter die op de rollen landt het aantal gratis spins resetten naar 3.

Onze mening over Disco Danny van NetEnt

Deze Disco Danny gokkast van NetEnt is zeker vermakelijk om te spelen en ziet er goed uit. Het draait allemaal om de functie Free Spins waar grotere geldprijzen worden aangeboden. In theorie zou je alle 9 posities kunnen vullen met 50 x gouden scatters, wat je een uitbetaling van 450 x je inzet zou opleveren. Als je dit op niveau 5 hebt gedaan, dans je je een weg naar 4.500 x je totale inzet! Wel is deze gokkast behoorlijk volatiel, ofwel je moet veel spelen om kans te maken op de hogere winsten. Hopelijk vul je de rollen genoeg met gouden scatters om de niveaus 4 en 5 te bereiken waar de grotere 5x en 10x vermenigvuldigers in beeld komen.