gokkast online icon

Divine Fortune gokkast

Alweer een schitterende jackpotgame van NetEnt: gokkast Divine Fortune. Dompel je onder in de sfeer van het oude Griekenland en ontdek een wereld vol mythische figuren. Als je gokkast Divine Fortune speelt, beschik je over 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 20 winlijnen. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook nog allerlei extra features zoals Wild substitutions, Falling Wilds Re-Spins, Wild on Wild, Free Spins en de Jackpot Bonus Game.

Er zijn verschillende symbolen die je tegenkomt bij gokkast Divine Fortune. Naast de klassieke 10, J, Q, K en A (in Griekse stijl vormgegeven), zijn er ook nog mythische wezens als Medusa, Minotaur en Phoenix. De Wild betreft een wit paard met vleugels en is zeer interessant. Bij Divine Fortune kan een Wild namelijk de Falling Wilds Re-Spins feature activeren. Als je die hebt, zakt bij elke re-spin de Wild 1 plaats naar beneden op de rol. En wat te denken van de Wild in Wild feature waarbij het Wild-symbool zich helemaal over de rol uitvouwt. Gratis spins kun je verkrijgen als je minimaal 3 symbolen met Free Spins op de rollen hebt; tot maximaal 12 in totaal. Daarnaast is er ook nog het bonusspel dat bestaat uit drie verschillende jackpots, inclusief een progressieve Mega Jackpot.

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat Divine Fortune heel wat te bieden heeft op het gebied van extra features. Bovendien is er nog de Mega Jackpot dus redenen genoeg om gokkast Divine Fortune te gaan spelen.