gokkast online icon

Double Stacks gokkast

Een gokkast, veel fruit en free spins: dat is in een notendop een omschrijving van gokkast Double Stacks van NetEnt. Dit videoslot heeft 5 rollen, 3 rijen en het aantal winlijnen op deze kast is 10. Ken je Dazzle me en Twin Spin ook? Eigenlijk is Double Stacks een beetje een combinatie van deze twee gokkasten. De gebruikte symbolen vind je terug op de retro gokkasten van weleer zoals fruit, zevens, bar-symbolen, diamanten en bellen. Het uitbetalingspercentage wordt gesteld op 96,1% en je kan inzetten met minimaal 10 cent en maximaal 200 euro per spin. Wil je ook weten wat de maximale winst is (bij een volledig gevuld grid met alleen maar diamanten)? In totaal 1.000 munten!

Gokkast Double Stacks: thema en speluitleg

Gokkast Double Stacks staat dus helemaal in het teken van de retro gokkasten. Voorzien van een modern jasje qua kleuren en graphics, maar verder is er op grafisch gebied niet heel erg uitgepakt. En dat hoeft ook helemaal niet. De scatter-symbolen leveren free spins op (je hebt er dan wel minimaal 3 nodig) en verder zijn er ook stacked wilds op de rollen.

Bonusgames bij Double Stacks

Voor bonusspellen moet je overigens niet bij gokkast Double Stacks zijn. Tenminste, niet zoals je die kent van andere NetEnt-games. Er is wel een leuk extraatje in het spel, namelijk de free spins die geactiveerd worden als je minimaal drie scatters op de rollen draait. Dat levert je vijf free spins op inclusief stacked wilds. Kom maar op met die hoge winsten dus! En als er tijdens je free spins ronde nog meer scatter-symbolen vallen, dan worden die als extra spin toegevoegd.

Gokkast Double Stacks: leuk om te spelen?

De een vindt gokkast Double Stacks geweldig, de ander zoekt toch naar net iets meer actie en bonusgames. Het heeft dan ook alles te maken met je speelvoorkeuren en je verwachtingen vooraf van dit spel. Voor grafische verbluffendheid zit je hier niet helemaal op je plek, maar als liefhebber van retro gokkasten juist weer wel.