gokkast online icon

Dracula gokkast

Zin in een spannend en nieuw videoslot van NetEnt? De Dracula gokkast is dan de juiste keuze. Hij is ontwikkeld door NetEnt, in samenwerking met Universal. Alles draait om de voor iedereen bekende vampier Graaf Dracula, hoofdpersoon uit een horrorboek van Bram Stoker uit 1897. Vergeet overigens direct het beeld dat je tot nu toe van hem had, want in de Dracula gokkast heeft hij een flinke verjongingskuur gehad. Ook heeft hij niet stilgezeten; aan zijn spierbundels te zien heeft hij veel tijd doorgebracht in de fitnessruimte.

De Dracula gokkast heeft maar liefst 5 rollen, 4 rijen en maximaal 40 winlijnen. Wat het spel vooral leuk en meeslepend maakt zijn de nieuwe Bat-feature, free spins, stacked symbolen, stacked wilds en de reguliere wild-symbolen.

Laat je verrassen door de schitterende animaties die steeds verschijnen bij het activeren van speciale features. Er is echt veel aandacht en tijd besteed aan het spookachtig maken van het spel. Je ziet Dracula dreigend over de rollen bewegen en in een groep vleermuizen veranderen als de Bat-functie actief is. Diverse vleermuizen (het aantal is altijd anders) landen op de rollen en veranderen in een willekeurig symbool als de rollen stoppen. Win je grote bedragen (bijvoorbeeld bij free spins) dan zie je een zeer enge en angstaanjagende Dracula in beeld, die niet blij is met jouw winsten. Niet erg natuurlijk want hoe kwader hij is, hoe beter je aan het spelen bent en hoe meer je kunt winnen!