gokkast online icon

Drive gokkast

Gokkast Drive van NetEnt is een spannend videoslot met 3 rijen en 5 rollen. Als hoofdfiguur Jette race jij keihard door de virtuele straten. Als je een liefhebber bent van gokspellen met Multipliers en Free Spins dan zit je hier goed. Er zijn daar namelijk veel mogelijkheden voor. En de Wilds gaan nog een stapje verder: ze kunnen namelijk ook nog een Multiplier bevatten zodat je winst tot maximaal x120 kan worden vermenigvuldigd!

Bij Drive gokkast bevind je je in een gokspel boordevol snelle auto's en de adrenaline zal ongetwijfeld door je lichaam gieren. Bij drie of meer Scatter-symbolen worden de Free Spins ingeschakeld (je krijgt er dan minimaal 10). Als Jette heb je dan drie racerivalen tegenover je: Twitch, Hamaki en Bruiser. Dat zorgt ongetwijfeld voor nog meer spanning bij het spelen op dit videoslot.

De symbolen die op de rollen voorkomen, zijn naast Jette en haar drie rivalen uiteraard ook de 9, 10, J, Q, K en A. Verder zijn er nog een snelle auto en de bekende Wild- en Scatter-symbolen. Als je op gokkast Drive speelt, speel je op een videoslot waar je in een zeer korte tijd veel munten kunt winnen. Het maximum is 750.000! Dat maakt videoslot Drive zeker de moeite van het spelen waard.