gokkast online icon

Energoonz gokkast

Energoonz is een videoslot dat een beetje doet denken aan de monsters uit Monsters Inc. Ook hier zie je (naast wat symbolen die met energie en stroom te maken hebben) schattige monsters en aliens op je scherm verschijnen. Met grote ogen kijken ze je aan: niet angstaanjagend, maar juist lief en grappig. Al maakt het je natuurlijk helemaal niet zo veel uit hoe die monstertjes eruit zien: als je er maar mooie prijzen mee kan winnen. Nou, dat kan!

Wild symbolen en de bonusronde
In het 5x5 grid van videoslot Energoonz is het de bedoeling om dezelfde symbolen naast elkaar te krijgen zodat deze wegvallen als je een combinatie gemaakt hebt. De overige symbolen vallen dan verder naar beneden en je maakt weer kans om in deze beurt nog meer symbolen weg te spelen. Het wild symbool is een zilverblauwe plasma-bal die telkens symbolen vervangt om winnende combinaties te verkrijgen. Achter de symbolen die wegvallen verschijnen de letters van BONUS. Zijn in een rij waar BONUS staat alle symbolen weggevallen, dan activeer je de bonusronde met gratis spins.

Videoslot met spelelement
Energoonz is meer dan een standaard videoslot. Door het steeds wegvallen van de symbolen, brengt het ook nog een spannend spelelement met zich mee. Ga het eens spelen en je zult het vanzelf zien!