gokkast online icon

Fairytale Legends gokkast

Gokkast Fairytale Legends is een videoslot van Netent en te spelen bij o.a. Netent. Dit spel met 5 rollen en 3 rijen staat geheel in het teken van het sprookje van Roodkapje. Alles aan dit spel doet enorm sprookjesachtig aan. Er zijn feen met toverstafjes, maar je ziet ook allerlei bekende zaken uit het sprookje van Roodkapje (zoals de wolf en het huisje van oma). De gebruikte symbolen zijn naast de welbekende 10, J, Q, K en A onder andere een schatkistje, een Fairytale logo, een sprookjesboek en een sleutel.

Ontdek ook alle extra features bij gokkast Fairytale Legends. Bij de Fairy Magic spin maakt een fee met haar toverstaf een aantal symbolen vooraf al allemaal hetzelfde. Bij de Fairy Wild spin verschijnen er verschillende Wild symbolen op de rollen. De Fairy Surprise zegt al direct wat het inhoudt: namelijk een grote verrassing.

Drie schatkistjes activeren de bonus features. Ze moeten dan verschijnen op de rollen 1, 3 en 5 waarna je n van de drie kistjes uitkiest. Bij de kist met de Coin Win krijg je automatisch een groot aantal munten. De Free Spins leveren je 10 gratis spins op, waarbij tijdens die spins ook nog allerlei extra spins te verdienen zijn. De wellicht leukste bonus feature is de Beware The Wolf bonus. Eigenlijk een soort spel in een spel. Je komt in een sprookjesland terecht waar een weggetje je naar grootmoeders huisje leidt. Je klikt steeds op een soort dobbelsteen zodat je 1 tot 6 plaatsen vooruit kan. Onderweg kom je allerlei verdubbelaars tegen zodat je veel geld bij elkaar kan sprokkelen. Maar kijk uit want als je op een wolfvakje komt ben je af. Je krijgt dan wel alle munten die je tot dan toe verzameld had.

Geniet op gokkast Fairytale Legends van urenlang speelplezier en behaal mooie winsten!