gokkast online icon

Fantasini gokkast

Wil je spelen op een spectaculaire gokkast? Fantasini is een NetEnt-spel waar je de beschikking hebt over 3 rijen en 5 rollen. Er zijn in totaal 243 mogelijkheden om munten te winnen. Het overkoepelende thema van gokkast Fantasini, ofwel de Master of Mystery, is illusionisme en goochelen. De Master of Mystery is ook een van de symbolen op de rollen, net als zijn assistente. Ook zie je daar nog andere items die met magie en goochelen te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een kist met sloten, handboeien en meer van dat soort goochelzaken. Ook zijn de welbekende getallen 9 en 10 en de letters J, Q, K en A aanwezig op deze gokkast. Speel zelf op gokkast Fantasini en ontdek de vele mogelijkheden van dit spannende spel!

Elke spin begint met twee precies gelijke rollen die naast elkaar liggen (en dus ook precies dezelfde symbolen weergeven). Tijdens de spin kan de Linked Reel feature worden ingeschakeld, zodat de aangrenzende rollen er ook nog eens bij kunnen komen. Het gevolg is dat er drie, vier of zelfs vijf precies dezelfde rollen naast elkaar tot stilstand komen. Extra veel winstkansen dus! Bovendien oogt de feature erg spectaculair. Je hoort spannende geluiden zodat je vol verwachting naar de Linked Reels op je scherm blijft kijken.

Op de rollen 2 tot en met 5 kunnen ook nog Wild-symbolen voorkomen. Die kunnen veranderen in elk willekeurig symbool en zijn dus meer een soort jokers. Ongekende mogelijkheden dus op gokkast Fantasini: Master of Mystery!