gokkast online icon

Finn and the Swirly Spin gokkast

Gokkasten spelen krijgt door NetEnt weer een nieuwe dimensie want de ontwikkelaar komt met gokkast Finn and the Swirly Spin. Hier zijn geen draaiende rollen, maar een grid van 5 bij 5 waar de symbolen als in een draaikolk in terechtkomen. Weet je meteen waar de term Swirly Spin vandaan komt.

Gokkast Finn and the Swirly Spin is een slot met cascading symbols. Dat betekent dat bij deze gokkast de symbolen die winnende combinaties maken wegvallen. De beurt gaat nog door en nieuwe symbolen vallen op de lege plekken zodat er weer nieuwe winopties komen. Daarnaast is het ook een cluster pays gokkast. Bij 3 of meer dezelfde symbolen horizontaal of verticaal in het grid heb je al een winnende combinatie te pakken.

Bij gokkast Finn and the Swirly Spin worden verschillende symbolen gebruikt. Zo zijn er onder andere noten, hoefijzers, edelstenen, harten, klaveren en schoppen. De hoogste uitbetaling heb je met de edelstenen. Maar wat vooral leuk is aan deze kast zijn alle extra features en bonusspellen.

In het basisspel komen 4 extra features voor:

  • De Dragon Destroy verwoest diverse symbolen en maakt ruimte voor een nieuwe avalanche.
  • De Starfall Wilds zorgen voor 2 tot 5 extra Wild-symbolen.
  • Met Irish Luck komt er een horizontale of verticale lijn van hetzelfde symbool in het grid. Zo heb je altijd een winnende combinatie.
  • Met Magic Transform veranderen alle harten en schoppen symbolen in symbolen van een hogere waarde.
En dan zijn er ook nog de bonusspellen. Daar kom je bij uit als je de sleutel (scatter) helemaal in het midden van het grid krijgt. Dat lukt alleen als je meerdere winsten achter elkaar hebt. Er verdwijnen dan namelijk symbolen zodat de sleutel steeds verder richting midden gaat. Je hebt dan de keuze uit vier bonusspellen die je mooie extra winsten op kunnen leveren. Lees je nog steeds mee of ben je gokkast Finn and the Swirly Spin inmiddels al aan het spelen?