gokkast online icon

Finn's Golden Tavern gokkast

Speel een avondje met de kabouter Finn in zijn plaatselijke taverne op deze gokkast van NetEnt. Finn's Golden Tavern brengt het swirly-spin mechanisme weer terug waarbij symbolen in een spiraal op de rollen verschijnen om een winnende combinatie te creŽren en de bonusronde te activeren. Stap de taverne binnen voor een smakelijk biertje en ervaar het geluk van de Ieren met Wild Substitutions, twee random functies en een free spinsronde met een vermenigvuldiger en een muntbonus die kunnen leiden tot winsten van wel 1000 keer je inzet.

Ga direct Finn's Golden Tavern gokkast online spelen

Finn's Golden Tavern gokkast is de opvolger van Finn and the Swirley Spin, eveneens een kast van NetEnt. Je kan op deze pagina de gratis variant spelen maar als je al direct geld wilt winnen kun je ook voor echt geld gaan spelen op deze gokkast in een online casino. Mocht je daar een nieuwe speler zijn en een eerste storting doen, krijg je ook nog eens extra bonusgeld om mee te spelen.

Hoe werkt Finn's Golden Tavern?

Finn's Golden Tavern videoslot heeft een speelgrid van 5 ◊ 5 met een spiraalvormig mechanisme. De symbolen komen dus in een soort draaikolk het beeld binnen gerold. Winsten worden toegekend voor horizontale of verticale clusters van drie tot vijf overeenkomende symbolen vanaf elke positie op de rollen. Je kan dit spel spelen op desktop en mobiele apparaten. De inzetgroottes variŽren van 0,10 tot aan maar liefst 500 credits per spin. Het spel heeft een lage tot gemiddelde volatiliteit met een RTP van 96,10%.

Symbolen bij Finn's Golden Tavern

Deze gokkast brengt je terug naar het Emerald Isle waar Finn zijn vier hemelse rijken uit de oorspronkelijke gokkast heeft verlaten en een taverne heeft geopend om de bezoekers te verwelkomen met een aantal smakelijk gekoelde biertjes, voorzien van eigenzinnige Ierse deuntjes. Bierviltjes en mokken, evenals een kompas, een mes en de beroemde fluit van Flinn liggen verspreid over het speelveld. Het landschap verandert in een nachtmodus bij de gratis spins waarbij het kompas een multipliermeter wordt. De belangrijkste symbolen zijn vier glazen en bekers die worden gebruikt om alcohol in uit te serveren Ė een porseleinen whiskyfles, een blikken biermok, een wijnfles en een houten biermok. Ze betalen allemaal 0,1x, 0,5x en 5x je inzet als er respectievelijk drie, vier of vijf horizontaal of verticaal in een rij staan. De symbolen worden aangevuld met vier identieke gouden munten met 5, 10, 20 en 50 daarop en dat betekent in echt geld 0,5x, 1x, 2x en 5x je inzet. Bij elke winst van drie tot vijf munten wordt de som van alle muntwaarden aan je toegekend. De ster uit de originele Finn-gokkast is het wildsymbool gebleven en vervangt alle reguliere symbolen met uitzondering van de schatkist.

Bonus features bij Finn's Golden Tavern

De vergrendelde kist bevindt zich altijd in de startpositie aan het begin van een nieuwe ronde. Het doel van het spel is om de kist naar de middenlocatie te verplaatsen en de gratis spins-functie te activeren. Dat lukt door winnende combinaties te maken want die verdwijnen vervolgens waarna je een respin krijgt.

Random functies
Finn's Golden Tavern gokkast beschikt over een paar verrassende willekeurige functies die je zullen helpen om winsten te genereren en de schatkist naar de middelste locatie te verplaatsen.

  • Fist Slam: Kan alleen na een verliezende spin verschijnen en zal een willekeurig muntsymbool naar een nieuwe positie verplaatsen om alsnog een winst te genereren.
  • Random Coin feature: kan alleen worden geactiveerd wanneer het schatkistje zich in de laatste lus naar de middenlocatie bevindt. Het zal willekeurig symbolen van lage waarde (drinkbekers) in gouden munten veranderen.

Free spins feature
De Free Spins-functie wordt geactiveerd wanneer het je lukt om het schatkistsymbool naar de middelste locatie te verplaatsen binnen een enkele spin-reeks, wat volgens NetEnt gemiddeld eens per 181 spins zou moeten voorkomen. Het spel kent je dan vijf gratis spins toe, waarbij het kompas aan de linkerkant van het spelvenster verandert in een vermenigvuldiger. Elke vijf gegenereerde wilds verhogen de winstvermenigvuldiger met x1, waarbij geen limiet is vastgesteld. Door de schatkist naar de middelste locatie te brengen tijdens de gratis spins, wordt de Coin Bonus-functie toegekend. Er komen dan een willekeurig aantal gouden munten op het grid, elk met een willekeurige muntwaarde zodra er geen winnende combinaties vallen na een avalanche. Dit gaat door totdat de toegevoegde gouden munten nieuwe winnende combinaties creŽren.

Onze mening over Finn's Golden Tavern van NetEnt

Hebben we genoten van Finn's Golden Tavern gokkast en de bijbehorende features? Om eerlijk te zijn: sommige dingen zaten behoorlijk goed in elkaar, terwijl anderen best wel flauw waren. Het spel kan zijn lage volatiliteit niet verbergen waarbij je ook nog eens te maken hebt met een gemiddeld winstpotentieel. Het kan leuk zijn om te spelen, vooral als je van traditionele Ierse fluitmuziek houdt en van reguliere computergames. Echte high rollers zullen waarschijnlijk een stop in deze taverne vermijden, omdat de maximale overwinning van 1000 keer je inzet voor hen niet interessant genoeg zal zijn.