gokkast online icon

Football Champions Cup gokkast

Als je gokkast Football Champions Cup online gaat spelen, bevind je je in een spel dat de voetbalsport met de goksport combineert. Het is een geweldige ervaring om dit online videoslot te spelen. Er zijn 5 rollen en 3 rijen waarmee je beschikt over 20 winlijnen. Met de standaard symbolen op de rollen zoals getallen, voetballen, keepershandschoenen en scheidsrechterfluitjes kun je munten verdienen. Daarnaast zijn er ook nog speciale features bij gokkast Football Champions Cup. Wat te denken van de Overlay Wild Substitutions? Als zo'n Wild-symbool op de rollen verschijnt, veranderen er ook een aantal andere symbolen in een Wild.

Wil je nog meer winkansen hebben? Je kunt free spins verdienen op gokkast Football Champions Cup als er minimaal 3 keer in 1 beurt een gouden beker op de rollen verschijnt. Dit is het zogeheten scatter-symbool. Vervolgens beland je in het speelschema van een spannend voetbaltoernooi, waarbij je door het spelen van de free spins steeds een tegenstander uit kunt schakelen. De prijzen zijn flink: de winnaar krijgt 10.000 munten, de verliezend finalist 2.000 munten en voor de derde plek zijn er nog 400 munten weggelegd.

Ten slotte is er nog een bonus game bij gokkast Football Champions Cup: ook een leuke toevoeging aan het spel. Heb je drie bonus-symbolen op de rollen, dan kom je terecht in een penalty shootout. Probeer te scoren of juist de bal tegen te houden (als keeper). Hoe beter je dat doet, hoe hoger je winsten zijn. Elke gokkast- en voetballiefhebber zal zich prima weten te vermaken bij dit interactieve spel. Scoor ook online op gokkast Football Champions Cup!