gokkast online icon

Fortune Rangers gokkast

Bij Fortune Rangers gokkast is waarschijnlijk een van de eerste dingen die tijdens het spelen bij je opkomt: Kung Fu. Dit spel heeft dan ook de Oosterse vechtkunst als thema. Het zijn een mannelijke en vrouwelijke vechtsporter die symbool staan voor dit spel. Er zijn 5 rollen en maar liefst 76 lijnen waarop winst te behalen is. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,54%.

Wil je Fortune Rangers online spelen?

Begin je al warm te draaien voor Fortune Rangers gokkast van NetEnt? Je kunt dit videoslot spelen in verschillende online casino's voor echt geld. Maar ook een gratis versie is op deze pagina beschikbaar als je nog niet direct echt geld wilt inzetten.

Hoe werkt Fortune Rangers eigenlijk?

Het Fortune Rangers thema hadden we al behandeld, maar hierbij nog even wat meer informatie over het Kung Fu gehalte van deze kast. Er zijn een mannelijke en een vrouwelijke Fortune Ranger en de mannelijke variant levert je de hoogste winsten op. Daarbij zijn de rollen op deze gokkast anders dan je gewend bent. De eerste twee rollen hebben elk 3 symbolen, de volgende twee hebben 4 symbolen en de laatste rol heeft zelfs 5 symbolen. De gebruikte symbolen zijn hier onder andere ventilatoren, bekkens en papieren rollen.

Bonus functies bij Fortune Rangers

De twee belangrijkste bonus functies bij Fortune Rangers gokkast zijn de Lucky Wild Reels functie en de Linked Reels functie bij de gratis spins. Tijdens het basisspel kan de Lucky Wild functie willekeurig verschijnen. Je krijgt dan een overlay over een rol zodat die helemaal wild wordt. Dat zijn dan minimaal 1 en maximaal 5 rollen. Bij drie of meer scattersymbolen kom je in de gratis spins functie terecht. Bij drie, vier of vijf scatters krijg je respectievelijk acht, twaalf of zestien gratis spins. Ook heb je elke spin op de eerste vier rollen minimaal twee dezelfde rollen (Linked Reels).

Onze mening over Fortune Rangers van NetEnt

Fortune Rangers ziet er goed uit op het eerste gezicht maar bedenk wel dat het een gokkast is met een lage variantie. Het doet ook een beetje denken aan een slot als Dazzle Me. Toch zijn de bonus functies echt wel leuk en is het ook een gokkast waar je een lange tijd op kan spelen.