gokkast online icon

Fruit Spin gokkast

Gokkast Fruit Spin is een NetEnt game met 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen en is te spelen bij goksites. Fruit staat centraal bij deze gokkast zoals de naam al deed vermoeden. Maar niet het fruit dat op je fruitschaal ligt, maar de symbolen zoals je die kent van de oude vertrouwde fruitautomaten. Ze zijn hier wel iets anders vormgegeven en iets moderner zodat het geheel er vrolijk en kleurrijk uitziet.

Verder zijn er weinig speciale graphics bij gokkast Fruit Spin maar dat is ook helemaal niet nodig. Het gaat uiteindelijk toch vooral om de bonusfeatures waarmee je de hoogste bedragen kan winnen. Deze kast beschikt over stacked-symbolen, Wild-symbolen en een Lucky Wheel bonus. Bij de stacked symbolen zie je meer van dezelfde symbolen direct boven en onder elkaar zitten. In theorie zou je dus een compleet grid kunnen krijgen met dezelfde symbolen voor een megawinst. De welbekende Wild-symbolen kunnen veranderen in elk symbool van de kast, behalve natuurlijk de scatter-symbolen. De Lucky Wheel bonus activeer je als er een blok van 3x3 scatter symbolen in beeld verschijnen. Het aantal free spins of de hoogte van je winst bepaal je door de drie radjes te laten draaien.

Speel gokkast Fruit Spin niet alleen op je computer of laptop, maar ook op je smartphone of tablet. Maak gebruik van de touch-functie van je apparaat en je zult merken dat het spel verder volledig hetzelfde werkt. Zo kan je elk moment van de dag en op elke plek gokkast Fruit Spin spelen.