gokkast online icon

Glow gokkast

Videoslot Glow is een online gokkast die ontwikkeld is door de bekende softwaremaker Netent. Als thema heeft dit videoslot het Scandinavische Noorderlicht gekozen, uiteraard een schitterend natuurverschijnsel.

Glow beschikt over 5 rollen, 3 rijen en je speelt je rondes op maximaal 15 winlijnen. Glow is gebaseerd op Fruitshop en daardoor niet heel ingewikkeld om te spelen. De verborgen edelsteen kan je veel geld opleveren (dankzij de free spins). Ook de 2x Multiplier (met het symbool van een beer) bezorgt je de nodige free spins. Hoe beter de combinatie, hoe groter het aantal gratis spins dat je ontvangt.

Free spins is gewoon waar alles om draait bij Glow. Twee of drie symbolen van een eland zorgen voor één free spin, vier symbolen leveren twee free spins op en bij vijf symbolen heb je maar liefst vijf free spins. Bij drie dezelfde symbolen van elk ander dier (wolf, vos, uil en konijn) krijg je één free spin, vier dezelfde leveren er twee op en bij vijf krijg je weer vijf free spins. Je kunt bij Glow eenvoudig nog meer free spins krijgen, zeker met een wild-symbool tijdens een winnende combinatie in de free spins ronde. De x4 multiplier komt dan naar voren!

Je zet minimaal 15 cent per spin in en de maximale inzet per ronde bedraagt maar liefst 150 euro. Glow is ook te spelen op je smartphone of tablet. De graphics zijn erg goed van dit videoslot en ook de gameplay is prettig en snel. Probeer Glow ook eens uit en geniet!