gokkast online icon

Golden Grimoire gokkast

Gokkast Golden Grimoire is een NetEnt game en beschikt over 5 rollen, 4 rijen en 40 gefixeerde winlijnen. De variantie is laag tot gemiddeld en het uitbetalingspercentage staat op 96,44%. Ook al oogt de kast in het begin een beetje onduidelijk (vooral qua thema): eigenlijk is het heel simpel. De nadruk ligt vooral op het transformeren van de symbolen wat mogelijk is tijdens de spins. Zowel in het basisspel als tijdens de bonusrondes.

Lastig thema bij gokkast Golden Grimoire

Wat het thema nu precies van deze kast is? Lastig te zeggen. Laten we het maar vooral houden op het thema magie. Vooral de toverboeken, schedels en edelstenen herinneren daar aan. Maar goed, wat heb je ook eigenlijk aan een thema toch? Het gaat je vooral om wat je er allemaal mee kan winnen; een thema is voor de meeste spelers gewoon bijzaak.

De extra's bij gokkast Golden Grimoire

Er zijn bij gokkast Golden Grimoire naast het basisspel ook nog allerlei extra features zoals Mystery Symbols, stacked symbolen, scatters, free spins en veel (nee heel veel) Wild-symbolen. Dat komt deels door de lage tot gemiddelde variantie van de kast. Wat inhoudt dat je dus veel kans hebt op gemiddeld wat lagere prijzen. De maximale winst per spin bedraagt 'slechts' 200 keer je inzet. Als je dat niet zo veel vindt, adviseren we je een andere kast te gaan spelen. Alle symbolen verschijnen stacked op de rollen, dus de kans is wel behoorlijk aanwezig dat je meerdere winnende combinaties krijgt met één spin.

Golden Grimoire: leuk om te spelen?

Wat je ook van het thema vindt: in de basis is gokkast Golden Grimoire best leuk om te spelen. Je zal er ook ongetwijfeld regelmatig winnende combinaties op voorbij zien komen. Alleen zijn de uitbetalingen daarvan dan wel gemiddeld wat lager. Dus als je lang wilt spelen met lagere inzetten, is deze kast echt een aanrader voor je. Gegarandeerd lang en veel spelplezier!