gokkast online icon

Gorilla Kingdom gokkast

Deze Gorilla Kingdom gokkast is ontwikkeld door NetEnt en wordt geleverd met 5 rollen, 4 rijen en 1024 manieren om te winnen. Het is speelbaar vanaf slechts 10c per spin op alle apparaten. Dit jungle thema-spel richt zich op de Free Spins functie waar het Gorilla Mask symbool wordt verzameld om dierlijke symbolen veranderen in het best betalende gorilla symbool. Dit vergroot je kansen om tot 4.096 x je inzet te winnen bij elke gratis draai.

Gorilla Kingdom gokkast online spelen

Het kan verstandig zijn om Gorilla Kingdom gokkast eerst gratis te gaan oefenen. Zo ontdek je hoe het spel nu eigenlijk precies in zijn werk gaat. Snap je alles, dan kan je echt geld inzetten bij een online casino dat Gorilla Kingdom gokkast aanbiedt. Als nieuwe speler profiteer je dan meestal ook nog van extra bonusgeld (na het doen van je eerste storting) om in te zetten. Check wel even de bijbehorende voorwaardes zodat je het maximale uit je gratis bonusgeld kunt halen.

Gorilla Kingdom thema en gebruikte symbolen

Gorilla Kingdom gokkast heeft een jungle/gorilla-thema en wordt geleverd met verbluffende HD graphics en animaties. Diep in een Afrikaanse jungle met een waterval op de achtergrond speelt dit spel zich af. De soundtrack is meeslepend en heeft een ritmisch en mysterieus gevoel. Wat symbolen betreft, kom je natuurlijk ook hier de A, K, Q, J, 10 en 9 kaartwaardes van lage waarde tegen. Je hebt 3 of meer bijpassende symbolen nodig om een winnende combinatie te krijgen. De symbolen met de hogere waarde zijn allemaal dieren - je hebt een pangolin, okapi, neushoornvogel, luipaard en een gorilla. Je krijgt winnende combinaties met slechts 2 of meer van de neushoornvogel, luipaard en gorilla. De gorilla is (natuurlijk) het best betalende symbool dat je 0,5, 1,5, 2,5 of 4 x je inzet geeft voor 2, 3, 4 of 5 in combinatie. Vreemd genoeg is er geen wild-symbool in de Gorilla Kingdom-gokkast.

Bonussen en extraís bij Gorilla Kingdom

Gorilla Kingdom gokkast heeft 2 bonusfuncties met als belangrijkste feature de Free Spins feature. Met veel extra gratis spins om te winnen, moet je Gorilla-maskers zien die zijn verzameld om dierensymbolen te transformeren in de hoogwaardige gorilla. Met de scatter om je in de free spins feature terecht. 3 scatters (de dikke blauwe diamanten) leveren 10 gratis spins op, 4 zorgen voor 15 free spins en 5 geven je er maar liefst 20. Tijdens de functie zullen slechts 2 (of meer) scatters die overal op de rollen verschijnen je belonen met extra gratis spins. 2, 3, 4 of 5 scatters geven je 3, 10, 15 of 20 extra gratis spins. Er is kans om nog meer gratis spins te winnen wanneer je een dierenpanel vult - meer hierover hieronder.

Tijdens de gratis spins-functie kan het hoogwaardige gorilla-symbool willekeurig veranderen in een gorilla-maskersymbool op de rollen. Wanneer een Gorilla-masker verschijnt, rolt het uit - er valt een gorilla-symbool op zijn plaats en vult een opening van het dierenpaneel aan de zijkant van de rollen. Je ziet 4 dierenpanelen en een bepaald aantal Gorilla-maskers moet worden verzameld om een dierenpaneel te vullen. Dit transformeert dat dier vervolgens in het hoogwaardige gorilla-symbool. Dit resulteert in grotere potentiŽle winsten - evenals extra gratis spins.

Onze mening over Gorilla Kingdom van NetEnt

De Gorilla Kingdom gokkast van NetEnt biedt in de basis een vrij standaard spel, maar het is pas bij de gratis spins-functie waar het spel wat meer tot zijn recht komt. Met veel gratis spins te winnen, hoop je dat je veel Gorilla-maskers op de rollen doet landen, aangezien deze de diersymbolen transformeren in de hoger uitbetalende gorilla. Het spel is goed ontworpen en heeft een gemiddelde tot hoge variantie. Het draait helemaal om het vullen van de rollen met de gorilla voor potentiŽle 4.096 x inzetwinsten.