gokkast online icon

Grand Spinn Superpot gokkast

Grand Spinn Superpot gokkast van NetEnt met een progressieve jackpot haalt de tijd van de oude vertrouwde fruitautomaten weer helemaal terug, net zoals zijn voorganger de reguliere Grand Spinn al deed. Alle oerbekende gokkastsymbolen komen voorbij in deze gokkast, zoals de bar, de zevens en natuurlijk de fruitsoorten. Het feit dat er maar 1 winlijn is, is misschien even wennen. Gelukkig wordt dat goed gecompenseerd door twee leuke features.

Thema: klassieke vegas fruitautomaat

Een fruitautomaat met maar 1 winlijn, een progressieve jackpot en twee mooie features: zo kun je Grand Spinn Superpot het beste omschrijven. En waarom zou je 5, 10, 25 of zelfs 243 winlijnen nodig hebben als je ook met 1 winlijn net zulke hoge winsten kunt behalen? Met name de speciale features van dit spel weten daar voor te zorgen.

Extra features bij Grand Spinn Superpot

Er zijn bij Grand Spinn Superpot gokkast naast de progressieve jackpot dus in totaal twee extra features aanwezig. De Multiplier Wild verdubbelt elke winst op je winlijn. En de Nudge-feature komt in beeld na een winnende combinatie. De rol gaat dan nog een tikje omhoog of omlaag voor een eventuele extra winst. Soms gebeurt dat in 1 beurt wel meer dan 5 keer achter elkaar. Tel uit je winst!

Onze conclusie

De een vindt het super, de ander blijft ver weg van dit spel. De meningen bij Grand Spinn Superpot gokkast zijn nu eenmaal erg verdeeld, ook bij onze review specialisten. Natuurlijk is de progressieve jackpot altijd interessant. Maar tegelijkertijd is best saai om tijdens het spelen alleen maar naar draaiende rollen te moeten kijken. Wil je echt weten hoe dit spel op jou overkomt? Speel dan de gratis versie op deze pagina en ontdek het meteen.