gokkast online icon

Grand Spinn gokkast

Grand Spinn gokkast van NetEnt heeft drie jackpots en grijpt terug naar de oude vertrouwde fruitautomaten. Je weet wel, die automaten van toen er nog geen online casino's waren. Alle gokkastsymbolen van toen komen terug in deze gokkast, waarbij de zevens en de bar natuurlijk zeer veel munten kunnen opleveren. Het is misschien wel even wennen dat er maar 1 winlijn is, maar dat wordt gecompenseerd door een aantal leuke features.

Thema: de oude fruitautomaat

Een oude fruitautomaat dus: zo kun je Grand Spinn gokkast het beste omschrijven. Of je nu meloenen, sinaasappels, zevens of bar-symbolen nog kent van toen: ze zijn in dit spel allemaal vertegenwoordigd. En wie heeft er 243 winlijnen nodig als je het ook met 1 af kan? Dat lukt overigens vooral door de speciale features die van dit fruitautomatenspel alsnog een spannend spel weten te maken.

Extra features bij Grand Spinn

Er zijn bij Grand Spinn gokkast naast drie jackpots nog meer extra's te beleven. Zo heb je de Nudge-feature die in beeld komt na een winnende combinatie en de rol nog een tikje omhoog of omlaag kan duwen voor een eventuele extra winst. Erg leuk als dat in 1 beurt een aantal keer achter elkaar gebeurt. De Multiplier Wild verdubbelt ook nog eens elke winst als die op de winlijn terecht is gekomen.

Conclusie over Grand Spinn

De een houdt ervan, de ander vindt het super saai. De meningen zijn bij Grand Spinn gokkast nu eenmaal verdeeld, ook bij ons. Ja de jackpots zijn interessant en je hebt vaak meerdere winsten achter elkaar met maar 1 inzet. Maar tegelijkertijd is het ook een beetje een saai spel om te spelen als je alleen maar naar draaiende en eventueel nudgende rollen moet kijken. Je kunt daarom het beste even zelf gaan uitzoeken of deze gokkast iets voor jou is.