gokkast online icon

Guns ’N Roses gokkast

Guns 'N Roses gokkast is ontwikkeld door NetEnt en heeft 3 rijen, 5 rollen en 20 winlijnen. Bekijk op goksites alle gave features maar eens die er zijn. Je zult het met ons eens zijn dat dit videoslot een ware hit is. Precies zoals de spraakmakende songs van Guns 'N Roses natuurlijk!

Naast de geweldige muziek moet Videoslot Guns 'N Roses het ook echt hebben van al die schitterende features. Een multiplier vermenigvuldigt je winst met maximaal x10. Je weet nooit precies wanneer hij opduikt, wat het uiteraard erg spannend maakt. Er zijn ook twee soorten Wilds. De eerste is vrij standaard zoals je wel kent uit andere videoslots. Maar er is er ook een grotere in de vorm van het bandlogo van Guns 'N Roses. Hiermee neemt de Wild in één keer de tweede, derde en vierde rol in beslag. Zo weet je zeker dat je een grote winst zult maken, want alles wat voor die Wild verschijnt vormt dan een combinatie met in elk geval de volgende drie rijen. Tel daarbij nog het Multi Bonus Wheel op en je hebt genoeg redenen om ook van videoslot Guns 'N Roses fan te worden!

De rockband Guns 'N Roses stond (hoe verrassend) natuurlijk model voor dit videoslot. In de jaren negentig hadden zij wereldhits zoals Sweet Child O' Mine en Paradise City. Tijdens het spelen kun je kiezen uit 10 van hun hits als achtergrondgeluid. Leuk toch dat er naast series en films nu ook videoslots van bands te spelen zijn?