gokkast online icon

Halloween Jack gokkast

Gokkast Halloween Jack is een NetEnt game met veel potentie. Dit videoslot heeft 5 rollen, 3 rijen en er zijn in totaal 20 winlijnen. 96,28% bedraagt het uitbetalingspercentage en de kast wordt gezien als een gokkast met een gemiddelde variantie. Inzetten is mogelijk vanaf 20 cent per inzet tot aan maximaal 100 euro. De jackpot die je kunt winnen, bedraagt 3.000 keer je inzet. Het spel heeft een Free Spins modus waarin drie verschillende extra features kunnen verschijnen. Ook is er nog een multiplier van maximaal x3 keer.

Zo speel je op gokkast Halloween Jack

Stel je je ergste nachtmerrie voor en de beelden die je in je hoofd haalt, zie je ook bij gokkast Halloween Jack. Visueel alleen al is het een geweldig spel. Je bevindt je in een spookachtig en donker landschap. En heb je de muziek aan staan? Laat je dan niet wegjagen door de angstaanjagende soundtrack van het spel. Qua symbolen vind je hier natuurlijk de welbekende 10, J, Q, K, A. Maar toch is er iets speciaals mee aan de hand. Ze worden omarmd door de handen van zeer enge figuren. De andere symbolen van het spel hebben ook veel met Halloween te maken zoals hoefijzers, raven, vleermuizen en een vrouwelijke vampier. Die vampier levert je de hoogste winst op: namelijk 50 keer je inzet als je vijf stuks op een winlijn tevoorschijn draait.

Wilds en Walking Wilds

De Wild is hier de Halloween pompoen die de vorm van elk ander gewenst symbool kan aannemen. Alleen de extra features, de lantaarn en de schatkist (de zogeheten scatter), tellen daarbij niet mee. Elke winst met een Wild-symbool wordt beloond met een x3 multiplier. Tegelijkertijd trigger je daarmee ook de Walking Wild: een respin waarbij de Wild 1 kolom naar links opschuift. Dat principe herhaalt zich tot de laatste rol helemaal links bereikt is.

Scatter game: 10 tot 15 free spins

Krijg je drie of meer schatkisten in beeld? Dan profiteer je van minimaal 10 Free Spins. Draai je tijdens de Free Spins ronde nog een keer 3 scatters, dan komen er nog eens 5 extra free spins bij. Hier heb je ook weer te maken met de Walking Wilds en is er een multiplier van x3.

Nog meer kansen op winst: extra Wild features

Probeer tijdens de free spins op rol 5 steeds een lantaarn te krijgen. Daarmee stel je namelijk de Jack'o'Lector feature in werking. Waarmee je kans maakt op 3 extra Wild-features. Bij het verschijnen van elke 3 lantaarns, activeer je 1 extra Wild optie. Dit is wat er vervolgens kan gebeuren:

  • Bij 3 lantaarns heb je de Stacked Hell Hound Wild. Bij de volgende spin wordt een Wild in plaats van 1 maar liefst 2 vakjes hoog en activeer je de Walking Wild feature.
  • Bij 6 lantaarns krijg je de Stacked Jack-o-'lantern Wild, waarbij de eerstvolgende Wild maar liefst 3 vakjes hoog wordt (inclusief de Walking Wild).
  • 9 lantaarns zorgen voor de Expanding Death Reaper, zodat je bij de volgende spin een Expanding Death Reaper krijgt en de hele rol Wild wordt. Ook die schuift steeds 1 rol op naar links.

Gokkast Halloween Jack: wel of niet spelen?

Naar onze mening staat niets je in de weg om gokkast Halloween Jack te spelen. Het is een vette kast en de graphics en de muziek ademen heel goed het gewenste Halloween-gevoel uit. Daarnaast maken de interessante bonusfeatures het spel extra aantrekkelijk. Je maximale winst bedraagt bij dit spel 3.000 keer je inzet op elke spin, re-spin of free spin (een Wild is dan natuurlijk wel nodig om voor de x3 multiplier in aanmerking te komen).