gokkast online icon

Hansel and Gretel gokkast

Gokkast Fairytale Legends: Hansel & Gretel is ontwikkeld door NetEnt en is de tweede gokkast die onderdeel is van de Fairytale Legends serie. Er zijn 5 rijen en 10 winlijnen, iets wat misschien helemaal niet zo veel lijkt. Toch is dit spel echt een aanrader want er zijn in totaal zes (!) bonus features en ook nog eens free spins te verkrijgen. Het spel speelt zich (niet geheel onverwacht) af in het donkere bos waar een mooie maan Hans en Grietje beschijnt aan de zijkant van de rollen. Je zal versteld staan van de fraaie graphics van gokkast Fairytale Legend: Hansel & Gretel.

Er worden bij deze gokkast de volgende symbolen gebruikt: er zijn drie kleuren snoep, vogels, Hans, Grietje, schatkisten (de scatters) en als laatste het logo van Fairytale Legends dat de meeste winst op kan leveren. Met name de features zijn geweldig bij deze gokkast. In het basisspel alleen al heb je een feature die tot maximaal 9 symbolen toe kan voegen aan de rollen. Verder kunnen symbolen getransformeerd worden tot winnende combinaties en zijn er ook nog twee volledige stacks met wilds die de stacked wild re-spin feature activeren.

En dan de bonusgames. Daar zijn er ook drie van bij gokkast Hansel & Gretel. Je wint cash geld met behulp van de coin win feature. Je krijgt tot 120 keer je inzet door in de candy house bonus feature de juiste snoepjes te kiezen. Tot slot is er ook nog een free spins feature (tot maximaal 20 stuks). Inclusief stacked wilds die op vier verschillende rollen kunnen verschijnen om de stacked wild re-spin feature te activeren.

Gokkast Fairy Tale Legends: Hansel & Gretel staat dus bol van de extra features die van dit sprookjesspel een geweldige ervaring maken.