gokkast online icon

Hooks Heroes gokkast

De bekende software- en spellenmaker Netent heeft videoslot Hook's Heroes ontwikkeld. Deze casinogame staat bol van spectaculaire slot features. Wild symbolen, Free spins en Feature spins: je ziet ze hier allemaal voorbijkomen. De optie Free Spins biedt bovendien drie verschillende mogelijkheden waar uit te kiezen valt. Selecteer bijvoorbeeld de Fairy Feature, de Mermaid Feature en de Pirate Feature.

Bij de Pirate Feature, hoeven de winnende symbolen niet op een actieve winlijn te staan. Heb je drie gelijke symbolen ergens op de rollen, dan is dat al voldoende voor een winnende combinatie. In de Mermaid Feature zijn Multipliers aanwezig die gelinkt zijn aan het soort winnende combinatie dat er valt. Bij een Wild verdubbelt de Multiplier de gemaakte winst maar liefst viermaal. En zelfs als er geen Wild-symbolen zijn, worden de winsten toch al verdubbeld. Heb je de Fairy Feature geselecteerd, dan tovert een fee willekeurige symbolen naar extra Wild-symbolen.

Opvallend aan dit spel is verder ook de zomerse sfeer die je voelt tijdens het spelen. Dat heeft vooral te maken met de Caribische stijl van de graphics, de achtergrond en de bijbehorende muziek. Hook's Heroes speelt zich af in een theater en is een verhaal over piraten. De karakters zijn compleet nieuw dus je gaat kennismaken met volledig unieke personages. Het zal je spelbeleving alleen maar leuker maken!