gokkast online icon

Imperial Riches gokkast

Imperial Riches gokkast is een NetEnt game met een Oosters thema. Aangezien er hier gebruik wordt gemaakt van de Avalanche feature verdwijnen de symbolen van winnende combinaties en komen daar weer nieuwe symbolen voor in de plaats. Imperial Riches is overigens gewoon een kopie van Cosmic Fortune (als je kijkt naar de gameplay en alle features). En qua uitstraling heeft het spel wel wat weg van Koi Princess. Beetje makkelijk scoren dus voor NetEnt met deze gokkast. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,88% en er zijn maar liefst 5 jackpots die je kunt winnen. Daarvan zijn er 2 vast (de rapid jackpot van 100 euro en de mini jackpot van 500 euro) en 3 progressief. De hoogte van die laatste categorie jackpots is trouwens per casino verschillend, want ze zijn lokaal ingesteld. Het kan dus interessant zijn om bij meerdere goksites even te checken waar de jackpot het hoogst staat.

Imperial Riches: thema

Imperial Riches gokkast heeft een volledig Oosters thema met 5 rollen met 3 rijen symbolen en in totaal 15 winlijnen. De symbolen doen veelal ook Oosters aan en de premium symbolen (de symbolen die je het meeste kunnen opleveren) zijn een gouden gong (die ook dienst doet als Wild), een goudvis, gouden munten, goudklompen en bamboe. De kaartsymbolen vertegenwoordigen de lagere winstmogelijkheden.

De features van Imperial Riches

Houd je van free spins? Zorg er dan voor dat je 3 of meer scatters op de rollen krijgt. De scatter is een lampion en je krijgt 10 free spins bij 3 scatters en voor elke scatter extra worden er nog eens 5 aan toegevoegd. Valt er een winnende combinatie in deze ronde dan krijg je een juweel. Deze juwelen vallen aan het einde van de feature in een vijver met Koi karpers (als je er tenminste 3 hebt verzameld). De prijs is direct een geldbedrag of een kans op de jackpot feature. Je zit dan in de laatste fase van de feature, waarbij er weer juwelen in het water vallen. Het aantal koi karpers is nu 5 en heb je drie dezelfde kleur juwelen dan win je de bijbehorende jackpot.

Onze mening over Imperial Riches van NetEnt

Zo heel geweldig vinden we Imperial Riches gokkast van NetEnt eigenlijk niet. Zeker als je Cosmic Fortune al kent, valt er hier weinig nieuws te beleven. Er vallen vaak kleinere prijzen en de kans op de jackpot is niet zo heel groot. Bovendien is het uitkeringspercentage inclusief de jackpot, dus als je die buiten beschouwing zou laten komt het percentage nog lager uit (zo rond de 90%). Wat ons betreft geen aanrader dit spel.