gokkast online icon

Irish Pot Luck gokkast

Irish Pot Luck gokkast is een middle-of-the-road videoslot die er op de een of andere manier wel in slaagt de charme van de Ieren te benutten in een relaxte omgeving, en daarbij ook behoorlijke beloningen en mogelijke winsten biedt. Speelbaar op alle apparaten vanaf 20c tot €200 per draai. Het spel wordt gespeeld op een 5 × 3-raster met 20 vaste winlijnen. Als het gaat om de statistische gegevens, is het uitbetalingspercentage redelijk gemiddeld met 96,06%, terwijl de Ierse kabouter het in deze game luchtig houdt met een lage tot gemiddelde volatiliteit.

Irish Pot Luck gokkast online spelen

Het is altijd slim om een gokkast eerst uit te proberen om alles beter te begrijpen. Kies daarna een online casino uit waar je Irish Pot Luck kunt spelen. Maak een nieuw account aan en ontvang met een beetje geluk ook nog eens extra bonusgeld om mee te spelen. Je moet dan wel daadwerkelijk een eerste storting in euro’s doen. Check ook nog goed de bijbehorende bonusvoorwaardes zodat je tijdens het spelen het maximale uit je gratis speelgeld kunt halen.

Thema van Irish Pot Luck

Vanaf het begin bij het spelen is de relaxte Ierse charme duidelijk bij Irish Pot Luck gokkast. Op een screenshot lijkt de aankleding misschien een beetje schaars, zelf een beetje eenvoudig. En om heel eerlijk te zijn: het is ook niet het meest oogverblindende visuele feest dat NetEnt ons ooit voorschotelde. Maar dat hoeft ook helemaal niet. De look is echter aangenaam en gaat moeiteloos samen met de happy-go-lucky vibe. Wat ook helpt is het vrolijke deuntje dat voortkabbelt als een stroom die door een Iers parkje slingert. Je kunt het wellicht goed vergelijken met de sfeer bij het spel Finn en de Swirly Spin. De Ierse uitstraling is zichtbaar bij vrijwel alle aspecten van het spel. Zo ook bij de uitbetalingssymbolen. Aan de lagere kant zien we schoppen, ruiten, harten en klaveren die eruit zien als een assortiment ijskoekjes. De kabouter zien we terug bij de beter uitbetalende symbolen, evenals pijpen, hoeden, harpen en hoefijzers. Een mooi assortiment geluksbrengers toch? De waarden ervan zijn redelijk goed, met een maximum van 20 keer de inzet voor een rij van 5 hoefijzers. De wild kan ook in combinaties uitbetalen, tot 50 keer de inzet voor vijf daarvan. Wilds kunnen elk regulier uitbetalingssymbool vervangen, behalve natuurlijk de specials. Maar die zijn weer interessant op andere gebieden.

Bonussen en extra’s bij Irish Pot Luck

Bij elke draai tijdens het basisspel of de bonusspins, in een proces dat de Pot Luck-functie wordt genoemd, kan de mollige kleine kabouter verschillende speciale symbolen uit zijn pot trekken en ze op de rollen gooien. Of, zoals hij soms plagend doet, uit het scherm. Er kunnen maximaal 3 scatters of jackpot-symbolen worden toegevoegd aan rollen 1, 3 of 5, of er kunnen maximaal 5 wilds worden toegevoegd aan elke positie.

Centraal in de gameplay staat de vermenigvuldigingsfunctie. Deze is actief bij elke afzonderlijke spin waarbij het een vermenigvuldiger toepast op elke overwinning die toevallig valt. Tijdens het basisspel kan dit x1, x2, x3 of x5 zijn, terwijl het in de gratis spins toeneemt tot x2, x4, x7 of x15. Houd de roterende wegwijzer in de hoek van het scherm in de gaten met de huidige vermenigvuldigingswaarde.

Mocht het je lukken om 3 van de regenboog scattersymbolen te landen, dan worden er 10 gratis spins toegekend. Het enige verschil tussen reguliere spins en gratis spins is de hierboven genoemde verhoogde winstvermenigvuldiger. Spelers kunnen de ronde verlengen door opnieuw 3 regenboog-scatters te laten landen om nog 10 gratis spins te winnen.

Als je echt het grote geld wilt winnen, moet je het jackpotwiel activeren. Dit gebeurt wanneer er 3 jackpotsymbolen in beeld zijn, ofwel tijdens het basisspel of tijdens de gratis spins. Veel vaker geactiveerd dan de gratis spins, heeft het jackpotwiel 3 niveaus verdeeld in verschillende secties, inclusief pijlen die je naar hogere niveaus brengen. Het is mogelijk om een vermenigvuldiger van 2,5x - 10x, de Mini Jackpot, de Mini Jackpot x2, de Mini Jackpot x3, de Midi Jackpot, de Midi Jackpot x2 of de Mega Jackpot te winnen. De waarden van de jackpots zijn - Mini, Midi of Mega ter waarde van respectievelijk 20x, 100x of 5.000x.

Onze mening over Irish Pot Luck van NetEnt

Alles bij elkaar is er heel wat leuks aan Irish Pot Luck gokkast van NetEnt, vooral voor degenen die van deze stijl houden. Zoals de meeste in het genre, zijn de clichés er wel dik opgelegd. Irish Pot Luck is misschien niet altijd een grote spanningsopbouwer, maar de betrokkenheidsniveaus blijven gezond dankzij een groot aantal functies die vaak in het spel voorkomen. Dus op zich is Irish Pot Luck gokkast niet bepaald gamen met een constante adrenalinestoot door je lichaam. Daarvoor moet je het ergens anders gaan zoeken. Maar voor wat lage tot gemiddelde vluchtige actie, te spelen in een aangename omgeving én met een behoorlijke jackpot, is dit spel voor velen toch echt wel een spin (of meerdere spins) waard.