gokkast online icon

Jimi Hendrix gokkast

Gokkast Jimi Hendrix van Netent doet oude en muzikale tijden herleven: namelijk de jaren 60 rondom zanger en gitarist Jimi Hendrix. Waan je met gokkast Jimi Hendrix weer in de tijd van de flower power met een videoslot dat als grafische elementen heel veel felle kleuren (paars en groen), bloemen, duiven, gitaren, platen en Jimi Hendrix zelf in zich heeft. Natuurlijk mag ook de muziek van Jimi Hendrix niet ontbreken bij dit spel. Veel features zijn genoemd naar zijn hits en tijdens het spelen zijn ook zijn muzikale fragmenten te horen. Videoslot Jimi Hendrix beschikt over 5 rollen en 3 rijen. Speel zowel de reguliere desktopversie als de "Netent touch"-variant en ontdek een uitgebreid scala spectaculaire features.

Kom je in de free spins modus dan zijn er drie soorten spellen beschikbaar: Crosstown Traffic, Purple Haze en Little Wing. Crosstown Traffic biedt gratis spins met wilds in de blokken. Purple Haze zorgt voor gratis spins met willekeurige extra wilds. Tijdens de Little Wing free spins krijg je clustered wilds tijdens de gratis spins.

Verder zijn er nog andere features bij gokkast Jimi Hendrix te ontdekken. Wat te denken van de Red Guitar Re-spins waarbij je steeds opnieuw een spin krijgt, zolang er maar rode gitaren vallen. Pick and Click is een soort memoryspel. Daarmee win je naast mooie geldprijzen ook eventueel weer free spins. Ook de Purple Haze komt hier weer om de hoek kijken en je kan daar ook extra wilds mee verdienen.

Speel ook op gokkast Jimi Hendrix en geniet van muziek, veel features en schitterende prijzen!