gokkast online icon

Jingle Spin gokkast

Gokkast Jingle Spin is een videoslot van NetEnt met in totaal 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen op het speelgrid. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,48% wat best wel redelijk is . Je kan per spin minimaal 20 cent inzetten en maximaal 200 euro. Omdat er ook een touch-versie is, kun je gokkast Jingle Spin op elk device spelen.

Het thema van gokkast Jingle Spin

Zoals de naam al doet vermoeden en ook de graphics en het logo: gokkast Jingle Spin van NetEnt staat in het teken van kerst. Er is een hippe Kerstman met een vliegeniersbril die naast de symbolen op de gokkast voor een rad staat. Dat rad heeft een speciale functie maar daarover later meer. De symbolen in dit spel zijn natuurlijk de 10, J, Q, K en A. De andere symbolen hebben meer te maken met het kerstthema zoals een cadeautje, een kerstbal en een dennenappel.

Het speciale rad bij gokkast Jingle Spin

We hadden het er net al over: er is iets speciaals aan de hand bij deze gokkast. Er is tijdens het draaien van de rollen nog een ander draaiobject actief. Namelijk een soort rad van fortuin. Hierop kun je extraatjes winnen, zoals een x aantal munten, free spins, een verrassingsbal (die je een mystery win oplevert) en extra wilds. Steeds na een spin verschuift het symbool van het rad onder de pijl naar het eerste vakje links boven de rollen. De waarde van dit symbool wordt pas uitgekeerd of toebedeeld als er op die rol ergens onder je een wild-symbool (presentje) verschijnt. Gebeurt dat niet, dan schuiven alle extra's een plekje op naar links. Met name de free spins zijn hier interessant. Het minimale aantal bedraagt 7 maar je kan ook 10, 12, 15, 20, 25, 30 en 50 free spins krijgen. En daarnaast ook nog eens free spins tijdens de free spins winnen. Tel uit je winst!

Gokkast Jingle Spin: aanrader?

De meeste spelers zullen gokkast Jingle Spin interessant vinden vanwege het extra rad. Overigens werd dat ook al toegepast bij gokkast EggOMatic maar dat maakt niet uit natuurlijk. Wij vinden het een leuke gokkast waarbij de te behalen extra's vooral veel spelers zullen aanspreken.