gokkast online icon

Joker Pro gokkast

Het zal niet geheel verrassend zijn dat gokkast Joker Pro gebaseerd is op het Jokersymbool. Bij deze gokkast speel je op in totaal 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Vind je die 10 winlijnen wat weinig? Bekijk dan maar eens de extra features van Joker Pro want die maken meteen alles goed.

Gokkast Joker Pro heeft allerlei gelukssymbolen op de rollen zoals klavertjes vier en hoefijzers. Maak je geen zorgen over drukke videobeelden en allerlei ingewikkelde bonusgames: Joker Pro en Netent houden het simpel. In principe is er maar één extra feature, namelijk gratis re-spins als er een joker op de middelste rol valt. De buitenste twee rollen worden dan wild en de rollen draaien nog een paar keer door. Het ultieme dat er dan te behalen is zijn de Hot Spot Wins. Er moeten dan 3 jokers landen op de middelste rij van de middelste 3 rollen. Je behaalt dan een winst van 1000x je inzet! Het leuke is dat de re-spin optie ook best vaak voorkomt, zodat je veel kansen hebt op extra winsten.

Samenvattend: gokkast Joker Pro is een erg leuk spel om te spelen, waarbij het spelen zelf centraal staat en niet alles poespas eromheen. Geniet van de extra re-spin feature en hoop dat de Hot Spot Wins voor jou zijn!