gokkast online icon

Jumanji gokkast

Heb je gokkast Jumanji van NetEnt al wel eens gespeeld? Het grid van dit spel is iets anders dan je gewend bent. Er zijn namelijk net als wel vaker 5 rollen maar die hebben stuk voor stuk een afwijkend aantal rijen: achtereenvolgens 3,4,5,4 en 3. Op 20 winlijnen kan je je prijzen in de wacht slepen en in het spel komen de welbekende kaartsymbolen terug. Andere spelsymbolen hebben te maken met de Jumanji-film: het is een mix van de dieren uit die film namelijk een krokodil, een pelikaan, een neushoorn en een leeuw.

Het leukste aan gokkast Jumanji vinden de meeste spelers de vier bonus features en de extra bonusronde. In het basisspel maak je kans op vier soorten extra's:

  • Bij de Sticky Vines worden de stengels van planten om de symbolen op het grid gewikkeld en krijg je een sticky respin.
  • Monkey Mayhem zorgt ervoor dat apen aan de slag gaan met het omdraaien van de symbolen zodat er een gunstiger combinatie van de symbolen in het grid voor je ontstaat.
  • Wild Stampede laat neushoorns over het grid rennen die je een willekeurig aantal Wildsymbolen geven.
  • Monsoon Wilds zorgen voor krokodillen die een of meer rollen volledig wild kunnen maken.

En dan is er nog de bonusgame die geactiveerd wordt met minimaal 3 scattersymbolen (Jumanji-logo). Je komt dan in het Jumanji bordspel terecht, mag een poppetje kiezen om mee over het speelbord te lopen en je mag een aantal keer met de dobbelstenen gooien. Onderweg strijk je allerlei prijzen op waaronder coin wins, extra worpen, mystery prijzen en free spins.