gokkast online icon

Jungle Spirit gokkast

Bij gokkast Jungle Spirit: Call of the Wild speel je op een Netent-gokkast met 5 rollen. Bij het basisspel kun je op maar liefst 243 manieren een winnende combinatie maken. De setting van dit spel is de jungle inclusief wilde dieren en dit videoslot beschikt over prachtige 3D graphics. De symbolen op de rollen zijn de welbekende speelkaartsymbolen: A, K, Q, J en 10. Met deze symbolen maak je combinaties die voor de wat lagere winsten zorgen. Wil je hogere winsten, dan moet je de wilde dieren bij elkaar draaien, te weten de cobra, de krokodil, de beer, de olifant en de tijger.

De drie speciale features bij gokkast Jungle Spirit maken dit videoslot zeer de moeite waard. Wat te denken van de Symbol Expansion feature? Vlinders kunnen elk symbool (behalve de scatter) omtoveren met als gevolg dat als die symbolen een winnende combinatie vormen het symbool dat betoverd is zich uitstrekt over de gehele rol. Dat kan zowel tijdens het basisspel als tijdens de Free Spins feature plaatsvinden. De Butterfly Boost feature kom je alleen tijdens het basisspel tegen. Daar vliegen de vlinders rond de rollen waarbij zij 1 tot 5 symbolen over de gehele rol kunnen uitstrekken.

De Free Spins feature treedt in werking als er minimaal drie bloemsymbolen op de rollen verschijnen. Zijn het er meer, dan komt er ook nog een stake bonus om de hoek kijken: bij vier bloemen x15 en bij vijf bloemen x50! Ook zijn er bij de Free Spins niet 243 maar 1024 mogelijkheden om te winnen. Is de Free Spins modus geactiveerd, kies dan 1 van de 5 dieren uit. Dat dier zal vervolgens het enige diersymbool zijn dat op de rollen kan verschijnen tijdens de spins. Kies je voor de tijger (die het meeste oplevert), heb je in totaal maar 4 free spins ter beschikking. Bij de cobra heb je 20 free spins, maar dan zullen je eventuele winsten wel wat lager zijn per spin.

Je ziet het: gokkast Jungle Spirit heeft alles in zich om jou een schitterende spelbeleving te garanderen. Behoud tijdens de Free Spins feature zelf de controle en bepaal de slimste strategie om veel te winnen.