gokkast online icon

King of Slots gokkast

Videoslot King of Slots is ontwikkeld door NetEnt en is te spelen bij diverse goksites. De gokkast heeft in totaal 3 rijen, 5 rollen en 25 winlijnen. Maar er is meer. Ontdek de spannende extra features als symbool vervangende Wilds en Scattersymbolen die Free Spins kunnen activeren. Je winsten worden dan met x3 vermenigvuldigd. Ook blijven bij een winst de winnende symbolen staan en draaien alleen de andere symbolen door. Dit is de zogeheten Sticky Win feature, een extra leuk onderdeel van dit spel.

Videoslot King of Slots is een redelijk simpel vormgegeven spel: je herkent meteen de alom bekende gokkastsymbolen zoals fruit, edelstenen en kroontjes. Die kroontjes hebben natuurlijk te maken met de naam van het videoslot: King of Slots. Het gaat uiteindelijk bij een videoslot altijd om het draaien van de rollen en de winkansen. Hoe het spel eruit ziet qua vormgeving is van ondergeschikt belang.

Maar wat houdt de Sticky Win feature bij King of Slots nu precies in? Bij een winnende combinatie (inclusief Wilds en Scatters) blijven de winnende symbolen vastplakken aan hun positie. Hierna volgt er een gratis respin met de niet tot de winnende combinatie behorende vakjes. Bij een nieuwe winst, krijg je ook weer direct een gratis respin erbij. En dat kan uiteindelijk aardig aan gaan tikken met het oog op je winstbedragen.