gokkast online icon

Koi Princess gokkast

NetEnt heeft gokkast Koi Princess ontwikkeld. Deze kast beschikt over 3 rijen, 5 rollen en 20 winlijnen waarop het heerlijk spelen is. Verder zijn er nog andere spannende onderdelen te ontdekken aan dit videoslot want het puilt uit van de spectaculaire features en functies. Op elk willekeurig moment en tijdens elke draai kan er bijvoorbeeld een extra functie worden geactiveerd. Dit wordt de Random functie genoemd en er wordt automatisch 1 van de 4 bonusfuncties mee in werking gesteld.

Je kunt de bonusfuncties ook activeren als er 3 of meer bonussymbolen tegelijkertijd op de rollen vallen. Je hebt dan de keuze uit 4 mogelijkheden: Wild Reels Free Spins, Sure Win Free Spins, Coin Win en het Bonus Wheel. Dit Bonus Wheel is zeer spectaculair en wordt geactiveerd tijdens de Pick 5 functie. Daar kiest de Koi Princess uit 3 verschillende koi vissen een vis. Deze neemt dan 5 symbolen op de rollen in en het bonuswiel bepaalt vervolgens welk symbool er op de plekken verschijnt.

Verder is de Japanse stijl een opvallend onderdeel van videoslot Koi Princess. Vergelijkingen met Japanse anime-series en Manga-strips komen dan al snel naar voren. Je kent het wel: animatiepoppetjes met grote ogen en een kleine neus en mond. Ook de achtergrondmuziek is Japans, wat natuurlijk het oriŽntale thema perfect aanvult. Videoslot Koi Princess zal dan ook zeker je aandacht trekken.